Weboldalak és megjelenési árlista

A Weboldalak vonatkozásában alapvetően háromféle megoldást kínálunk.

Az első és a legegyszerűbb minden szempontból a portfólióban megjelenés. Ez lényegében csak 1 oldalt mutat meg, ahova feltöltjük a képeidet, és a biográfiát, amin keresztül bemutatod magad. Lehet akár több oldalad is, ahol egy-egy sorozatot mutatsz be, vagy csak más nézőpontot mutatsz meg. E megoldásnak nincs anyagi vonzata, ám a megjelenésben segíthet a saját oldaladat népszerűsíteni, hivatkozásokkal összekapcsolható más oldalakkal is, mint a twitter, facebook, stb.

A második megoldás az aldomain: neved.szexmodell.com Ez a változat egy önálló weboldalként működik, aminek az alapja lehet egy kiválasztott sablon, vagy akár egyedi kivitel is. Ez lehetőséget kínál neked, hogy korlátlan számú portfóliót tegyél közzé, vagy akár blog formájában leírd a gondoltaidat. Ennek a változatnak az ára 100€-nál kezdődik, attól függően, hogy milyen megoldást választasz. Itt nincs lehetőség a fizetős látogatók fogadására, és a webshop jellegű értékesítésre, ám ha a későbbiekben szeretnél saját domaint, akkor a meglévő tartalmak, átkerülnek a saját oldaladra, ahol már fogadhatsz fizetős látogatókat is.

A harmadik és egyben a legjobb megoldás a saját domainre felépített weboldal. Itt lehetőséged van korlátlan portfólió megjelenítésére, korlátlan blogbejegyzés írására, és itt már lehetséges a fizető vendégek regisztrálása, valamint a shop jelleggel árusítható képcsomagok vagy videók árusítására, kompromisszumok nélkül.Egy ilyen weboldal felépítése, hozzávetőleg 750 – 1500€ között mozog, ám ez hozza neked a legtöbb bevételt is

A három csomag között a különbség sok esetben hanyagolható, ám ha a bevétel a célod, akkor mindenképpen a neked legmegfelelőbbet kell választanod. Néhány gondolat arról hogy mi miért csináljuk mindezt. Nos nem jótét lelkek vagyunk mi sem, nem ingyenes szolgáltatást kínálunk. A mi részesedésünk kimerül abban, hogy felépítjük neked azt a média birodalmat, amivel életed végéig nem lesznek anyagi gondjaid, de még az unokáidnak sem. A háttér-munkák kiterjednek majd arra is, hogy a már meglévő oldalaidat népszerűsítsük, a meglévő tartalmaidat felhasználva, és ezzel egyre több elégedett ügyfelet szerezzünk neked, és magunknak.

Például, ha van 100 állandó, és visszatérő rajongód a saját fizető oldaladon, akkor ebből neked, havonta 2000$ bevételed származhat, ám ez az összeg folyamatosan emelkedik majd. A Te sikeredre persze mi nem tudunk garanciát adni, hisz a munka lényegi rész csak rajtad múlik.

Ha erre igényed van, mert nem értesz ezekhez a dolgokhoz, akkor havi átalánydíjért napra készen tartjuk a weboldalad, ez magában foglalja a frissítéseket, javításokat, és heti egy alkalommal, az új tartalmak feltöltését. (képek, videók, blog stb.)

Megosztott oldal
Saját Weboldal
Alapértelmezett téma
50€
Téma változtatásokkal
100€
Egyéni aldomain oldal
350€
Egyéni saját domain weboldal
750€ – 1500€
Domain név/év
(.com) 10 – ( .xxx) 90
Tárhely
20- 100€ / év
Karbantartás, tartalomkezelés
400€ / hónap

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?