Szexpartner, aki pénzért kielégíti mások vágyait

…egy eszköz, amit mások használnak, kihasználnak. Ne legyél “csak” Szexpartner

Ha itt vagy, akkor biztosan érdekel téged, hogy miként lehet nagyon sok pénzt keresni, passzív jövedelemként, szex-munkával, ám szex nélkül. Megmutatjuk hogyan.

Ha Te a szexiparban “dolgozol”, akkor tisztában vagy azzal is, hogy mennyi veszélyt rejt magában. Kockáztatod az egészséged, a testi épséged, sok esetben olyan dolgokat kell megtenned, amit nem akarsz, és el kell viselned, hogy sokszor úgy bánnak veled, mint egy ronggyal.

Az ok, amiért mégis csinálod, az a pénz. Jó esetben a sok pénz, és mert szereted a szexet.

Ha a szex miatt csinálod, akkor hajrá, ennél jobb dolog nincs is a világon. Ám ha a pénz az ami hajt, akkor megmutatjuk neked hogyan lehet belőle még több.

Mit ajánlunk neked?

A koncepció lényege röviden, megcsináljuk neked, a saját fizetős portfólió weboldalad, ahol közzé teheted a képeidet, a videókat, és aki szeretné látni, az fizet neked azért hogy beléphessen az oldalra.

A weboldaladon ideális esetben van fent 100-200 olyan képsorozat, ami megmutat téged, megmutatja a szokásaidat, a vágyaidat, a kitárulkozásaidat. Ugyanez érvényes a videókra is.

A weboldalad külső oldalán, amit a látogatók látnak, csak néhány képet mutatsz meg, néhány “mintát” ízelítőt abból, hogy mit kap az, aki téged látni akar, aki befizeti neked a havidíjat. Számolj csak 100 álladó látogatót havonta, ami neked 2000$ bevételt jelent.

Mekkora célközönséget szeretnél? 

Ha csak magyar nyelven szeretnéd, akkor a számok jóval kisebbek, hisz Magyarországon, a fizetőképes férfiak száma viszonylag alacsony, ám ha angol nyelvterületen szeretnél népszerű lenni, akkor a fizetőképesség, és a kereslet, már sok-száz milliós is lehet. Óvatos becslések alapján egy jól bejáratott weboldal fizető látogatóinak a száma, több ezer is lehet, de ha csak havi 2000 látogatót számolsz és havi 20$ tagsági díjat, akkor az már akár 40.000$ is lehet, ami több mint 10 milliós bevételt jelent neked havonta.

Mit kell neked ezért megtenned? 

  • Először is alapos mérlegelés után, meg kell hoznod a döntést, hogy akarod-e vagy sem.
  • Szükség van képekre, videókra, (minimum 1000/10) amiből fel tudjuk építeni az oldalad.
  • Szükség van heti-kétheti rendszerességgel, valami újat mutatnod, a látogatóidnak (kép, videó, blog)
  • Szükség van 2-4 heti rendszerességgel, egy új blog-bejegyzésere, ami csak rólad szól

Továbbá szükség van olyan oldalak használatára, ahol népszerűsíted magad, ahol bemutatod az újdonságokat. (twitter, insta, pinterest, facebook) Szükség van olyan internetes pénzkezelő szolgáltatásra, ami a Te pénzügyi dolgaidat kezeli. (paypal, ccbill, stb.)

Ha minden elkészült, akkor már csak annyi dolgod, van hogy napi szinten néhány helyen tudasd a követőiddel, hogy még megvagy, és gondolsz rájuk.

Mik lehetnek az előnyei egy saját fizetős weboldalnak?

Ha Te eddig “szexmunkásként” dolgoztál, (mindegy minek nevezed) akkor az egyfajta besorolás, az emberek szemében Te prostituált vagy, egy egyszerű kurva. Az ajánlatunkban foglaltak szerint, erről a szintről egy magasabb szintre sorolhatod magad, és ezzel mások szemében is egy magasabb polcra kerülsz, Modell leszel, aki nem a saját testét adja el, hanem a produktumait, képeket videókat, és ezzel a szórakoztató-ipar részévé válhatsz. Ez persze csak egy megközelítése a dolognak, minden attől függ hogy Te hova akarod magad besorolni.

Előnyök: 

FONTOS! Ebben az esetben nem adod el a képeidet, azt nem veszi meg tőled senki, a jogdíjai mindig a Te tulajdonodban maradnak, mint márkanév!

  • Nem kell fizikai kontaktusba kerülnöd másokkal, kivéve ha Te ezt akarod
  • Ha elkészül egy munkád, akkor azért folyamatosan fogod megkapni a fizetségedet, nem kell újra és újra leszolgáltatnod
  • Az elkészült munkáid, addig termelik neked a pénzt, amit az internet létezik
  • Szabaddá válsz minden értelemben, hisz nem kell jelen lenned, amikor a munkádat valaki megveszi.
  • A weboldalad, akkor is termeli neked a bevételt, amikor alszol, nyaralsz, vagy épp tanulsz.

Hátrányok:

Hátránya lényegében csak egy van. Fel kell vállalnod magad, az ismerősök, barátok előtt. Ha felkerülsz az internetre, akkor az lényegében végleges, ami oda felkerül, azt már szinte lehetetlen onnan eltávolítani.

Ha érdekes lehet számodra ez a koncepció, akkor böngészd tovább az oldalt, hisz a kérdéseidre a válaszokat biztosan megtalálod. Ha mégsem így lenne, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk neked, hogy tisztán megértsd a dolgot.

Angol változat itt!

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?