Szeretnél havonta egy millió forintot keresni?

Legyél szexmodell, változtasd meg az életed

Ha Te exhibicionista vagy, ha szereted megmutatni magad, ha élvezed ha megnéznek, akkor téged keresünk!

Eddig csak azért osztottál meg közösségi oldalon cicis puncis, s pornó képeket magadról, mert felizgat, ha néznek amikor meztelen vagy, ha megcsodálnak amikor maszturbálsz, esetleg attól élvezel el, ha néznek téged szex közben.

LEGEN SAJÁT FIZETŐS PORTFÓLIÓ WEBOLDALAD!

Mostantól ez lehet egy kicsit másképp! Létrehozzuk neked a saját portfóliódat, ami célirányosan jut el azokhoz, akik látni akarnak téged. De hogy még élvezetesebb legyen ez számodra, csak azokat engedjük a közeledbe, akik megfizetik ezért a havidíjat!

Az oldalon elhelyezzük néhány képedet, ami becsalogatja a látogatót, de csak akkor fizetés után láthatja a legjobb és legizgibb képeidet. Havonta 200 látogató, átlag 20$-os tagdíjjal, az neked kb. egymillió forintos jövedelmet jelent!

portfolio

TOVÁBBRA IS MEGOSZTHATOD A KÉPEIDET, DE AZOK MÁR A TE OLDALADRA TERELIK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, AMIBŐL NEKED BEVÉTELED LESZ, ÍGY MÁR NEM INGYEN OSZTOGATOD MAGAD!

Szeretnél havonta egy millió forintot keresni? Legyél szexmodell

Ha szereted az aktív életet, ha szeretnéd magad másoknak megmutatni, ha szeretsz nyilvánosan maszturbálni, akkor regisztráld magad, egy kamerás chat közösségbe, ahol mindezt megteheted, és még fizetnek is érte.

Amikor kitanulod, hogy mire vágynak veled kapcsolatban, amikor már lazán és könnyedén tudod megmutatni magad, hogy milyen vagy amikor épp boldog vagy és jól érzed magad, akkor egy ilyen oldalon is megkereshetsz könnyedén egy milliót havonta. Ám ilyen oldalból van több is.

Ha neked is bejön a dolog, és kész vagy rá, akkor legyen mindkettő egyezerre!

Milyen előnyei lehetnek, ha mindkét területen aktív vagy?

Ha mindkét lehetőséget egyszerre választod, annak hátránya nincs, előnye viszont annál több! Nem csak egyszerűen összeadódik a bevételed, hanem exponenciálisan emelkedik. A webkamerás showban csak akkor van bevételed, ha ténylegesen ott vagy és “dolgozol” ellenben a portfólió oldalad, ami akkor is termeli neked a bevételt, ha épp elmész nyaralni.

A weboldalnak van egy hatalmas előnye, minden más opcióval szemben! Ha fiatalon rászánsz néhány évet, ez akkor is fiatalnak láttad téged, amikor már nem leszel annyira szép és vonzó, vagyis a bevételed ezért nem fog csökkenni.

Milyen előnyei lehetnek

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?