Szabadon választhatod ezt is

Nem célunk senkit rábeszélni arra, hogy adja el magát ebben a formában! Ez csak egy lehetőség, amivel élhetsz, vagy elutasíthatod.

Ha valaki eléggé exhibicionista, akkor megragad minden lehetőséget, arra, hogy nyilvánosság előtt megmutassa magát. Van sok nő, aki ezt kifejezetten élvezi, űm nagyon sokan, ezt egyszerűen letagadják. Ez nem gond, ezzel csak saját magát áltatja, egy idő után el is hiszi, hogy ez így van, majd később tényként kezeli. Mások előtt nem akarja felfedni a “titkát” de ettől még ott van. Szóval ha neked ez sok, akkor bocsi hogy megzavartuk az életed, a továbbiakban nélküled is megleszünk.

Igazából azokhoz próbálunk szólni, akiknek tényleg lételeme, hogy mások láthassák. Persze ez is relatív, van akinek minden belefér, és van aki csak szolídan vállalja. Aki be meri vállalni saját magát, a szexuális szokásait, a perverzióit, azoknak a legjobb választás lehet. Miért? Aki alapvetően nyiltan felvállalja magát, azok meg is teszik, twitter, facebook, tumblr, instagram, és még számos oldalon találkozhatsz olyan csajokkkal, akik saját önszántukból kitesznek magukról képket, videókat, és nem csak egy cicivillantásról van szó, nagyon sok masztizós szexelős videó van ezeken az oldalkon.

Az ilyen nyilvános megosztások pontosan azt érik el, ami a feltöltő célja, megmutatni a bájait. Ez jó a szolgáltatóknak is, hisz az ilyen tartalmak mindig több látogatót vonzzanak, és nagy forgalmat generálnak. De mi van akkor ha az ilyen képeket videókat, nem más oldalra teszted fel, hanem a sajátodra? Egyszerű! Akkor saját magadnak csinálod a forgalmat, és ha az oldalad fizetős, akkor a látogatók még fizetnek is neked hogy lássanak.

Szóval ha már úgyis megmutatod magad, akkor miért ne kereshetnél ezzel pénz is? Szabadon választhatod ezt is.

Szabadon választhatod ezt is

Szabadon választhatod ezt is

 

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?