Dominika Chybova a cseh modell szépség

Dominika Chybová 2009-ben indította a karrierjét modellként, mikor ő huszonnégy éves volt.

Karcsú és csábító bájos barna Dominika Chybova 1985. október 7-én született Prágában, Csehországban. Dominika 2009-ben kezdte karrierjét a felnőtt szórakoztatóiparban. Dominika 2013 decemberében pózolt az első meztelen Playboy-forgatásán. A Playboy óta Dominika olyan figyelemre méltó felnőtt webhelyeken is dolgozott, mint a Met-Art, az MCN Nude, az X-Art, a Mondo Labia, a Hegre Art, valamint a Wet and Puffy. Dominika csehül, angolul és olaszul beszél. Szívesen sportol barátokkal szabadidejében.

Első fényképsorozata Pedro Saudek cseh fotóstól származik, és az internetes platformon vagy a “Femjoy – Pure Nude Art Photography Female Female Videos” ami erotikus online magazinban jelent meg. Ezáltal gyakran álnéven mutatja be magát, mint „Dominika C”, de esetenként „Dominika A”, vagy „Dita” neveken dolgozott.

Jobb felső ajkán egy kis Monroe piercinget visel, de nincs tetoválása. Jelenleg a kultúrában a női szépségideálban érvényesül, és részleges szeméremszőrtelenítést végez “Iro” vagy “leszállócsík” formájában. A leginkább ismert egyéni ismertetőjegye, az átlagosnál nagyobb szeméremajkai. (Labia Minora)

2010. március 29. óta a vállalkozás tulajdonosa, és be van jegyezve a cseh kereskedelmi nyilvántartásba. ezen kívül saját internetes platformot működtet. Dominika Chybová többnyelvű, még mindig olaszul és angolul beszél a cseh mellett. Amikor Playboy 2013- ban debütált , Holly Randall videofilmjével “A függöny mögött”.

Mint meztelen modell dolgozott különböző nemzetközileg ismert fotósok , mint például a norvég Petter Hegre, a svájci Dani Fehr alias “ArtofDan”, Luca Helios, a belga Philippe Carly , a Cseh Jiří Chloupek alias “Jurach” vagy a német Stefan Soell.

Számos fotóprodukciója vagy sorozata esztétikai értéket kíván elérni a női akt ábrázolásában vagy az erotikus fényképezés műfajában , a férfi színészekkel való együttélések ábrázolása számára nem létezik, de elég sok felvétel készült lányokkal filmekben és mint fotópartner.

Jelenleg egy fiú anyja és stabil élettársi kapcsolatban él.

Ha szeretnéd látni az összes képet, töltsd le egyben mindet: Dominika C.

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?