Portfólió Képgaléria és Blog egyben

Megosztott oldal
Alapvetően 3 lehetőséged van arra, hogy felépítsd a saját oldalad. Ebből egy igazából nem is a sajátod, csak egy külön oldal ebben a weboldalban, ami bemutat téged. Persze ilyen oldalad lehet több is.

Aldomain
A második a sorban, amikor a mi weboldalunk alatt, egy aldomain lesz a neved, ami így néz ki: neved.szexmodell.com. Ez már egy valódi weboldal, ami névleg a tiéd, ám az üzemeltetése és annak a költségei minket terhelnek, ezért ha ezt választod, akkor egy jelképes összegért szinte azonnal a tiéd lehet. A sablonok választékát igény esetén a későbbiekben bővíteni fogjuk.

Saját domain
Számodra ez lehet a legjobb megoldás, és egyben a legköltségesebb is. A választott domain a Te saját választott neved, (www.jocsajvagyok.com, www.cicalany.hu, stb…) Ebben az esetben a domain nevet neked magadnak kell megvenned, – amiben persze segítséget is kapsz, – és azt, illetve a hozzáférését, soha senkinek nem adhatod ki, mert azt végleg elveszíted, és elbuksz mindent amiért megdolgoztál.
A domain ára: 10 – 100€/év között van, attól függően hogy milyen végződéssel szeretnéd és hol veszed meg
Ezen kívül szükség van még tárhelyre, ahol a weboldal fizikailag el lesz tárolva. Ennek a költsége is téged terhel, ami eléggé változó: 10 – 100€/hó.
A domain és tárhely fizetési ciklusok jellemzően évente esedékesek, bár lehet több évet is előre kifizetni.

A technikai feltételek megléte esetén már csak a weboldalt kell felépíteni. Ha valamelyik sablont választod, akkor lényegében néhány óra alatt elkészül, és máris használatba veheted. Ám ha Teljesen egyedi megoldásban gondolkodsz, ami híven tükrözi a személyiséged, bármilyen megoldás lehetséges. Az alap opciókon kívül ha szeretnél egyéb extrákat, akkor az mind plusz költség, ám megjelenésben és funkciókban kárpótol mindenért.
Az egyedi weboldal felépítésének a költsége: 500-1500€ körül van, Az alapban minden benne van, ami a népszerűsítéshez kellhet: Közösségi oldalak kapcsolatai, regisztrálás a keresőkbe, űrlapok.

Csak a saját domain alatt működtetett weboldalban van lehetőség a fizetős látogatók regisztrálására. Ehhez szükség van egy netes fizetési opció használatára, ami természetesen ismét a Te saját feladatod, amit nem adhatsz át másnak, hisz ez olyan mint a Te saját bankszámlád, és bankkártyád. A regisztrációk utáni összegek erre a számlára fognak megérkezni, és ez tisztán a te pénzed.

Ha a weboldal karbantartása, frissítése, esetleg hibajavítása neked gondot jelent, akkor egy bizonyos havi átalánydíj fejében ezt is átvállaljuk.

Ha elsőre azt mondod, hogy ez túl bonyolult neked, akkor megértünk téged, de nem kell félned, mindezeket csak egyszer kell megcsinálni, ám mi itt leszünk és segítünk neked.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?