Ötvenezer forint vagy ötvenezer dolcsi? Nem mindegy!

Minap beszélgettem egy nőismerősömmel, és elmondta hogy megkeresték azzal hogy akar-e pornófilmben szerepelni, jó pénzért. Ő nem az első, aki ilyen ajánlatot kapott, ám a hasonlóság szembetűnő.

Ötvenezer forint vagy ötvenezer dolcsi. Ma már nem a DVD és a teljes film gyártás az elsődleges tevékenysége a pornóiparnak. Inkább csak jeleneteket konkrét szituációkat filmeznek, ami jóval egyszerűbb mint egy eleje-vége film elkészítése, arról nem is beszélve, hogy a szexen kívüli tevékenységet, ezek a “színészek” elég bénán tudják eljátszani. E rövidfilmeket, ami általában 10-30 perc, nem turbózzák történettel, itt csak a szopás meg a baszás a lényeg, minden szerepjátékot mellőznek. A filmek terjesztésére elsősorban az internet adottságait használják. Egy produceri iroda több olyan weboldalt is működtet, amin ezeket a filmeket meg lehet nézni, illetve hadíjas előfizetésért hozzá lehet jutni a legújabb “produkciókhoz” is.

Nagyon sok nő kap ilyen ajánlatot, hisz ez ez iparág hatalmas, folyamatosan növekszik, és folyamatosan kell az “új hús”! Az 50 ezres ajánlat, jócskán alul-értékelt díjazás, ám vannak akiknek több százezer forintot is felajánlanak.

Ebben szeretnénk segítséget adni, hogy ne kényszerülj rá hogy eladd magad aprópénzért, hisz ha ezt a munkát elvállalod, és nem másnak hanem saját magadnak dolgozol, akkor nagyságrendekkel több bevételed lehet!

Lássuk a számokat. Ezen a bolygón van kb. 4 milliárd férfi. Óvatos becslés alapján számoljunk a felével, akik szeretnének ilyen videókat nézni, és még óvatosabb becslés alapján számoljunk 0.001%-ot, akik hajlandóak fizetni alkalomszerűen, vagy rendszeresen, hogy hozzáférjenek ezekhez a filmekhez.
Vagyis durván 0,2 millió fizető látogatója lehet az ilyen oldalnak, ami az átlagos 10-30 dolláros havidíjat figyelembe véve, kb 5 millió dollár.

És ezért kifizetnek neked 50 ezer (50.000) forintot.

Lássuk mi van akkor ha nem adod el magad 50 ezerért, hanem felépítünk neked egy saját weboldalt, ahol a Te képeid és videóid vannak, és ami rendszeresen bővül. Számoljunk egy nagyon alacsony megközelítéssel. Ezen a bolygón van legalább 2 milliárd férfi, aki biztos hogy szeretne látni, vegyük az 1%-át, akik rendszeresen keresik a szexi csajokat a neten, ám ezek csak 1%-a talál rád, ami nagyjából 200000 férfi, ám ezek csak 1%-a fog fizetni neked a belépésért és hogy láthasson. Ez neked így is 2000 fizető látogatót jelent, ami a 25$ havidíjat tekintve kb. 50.000$. Elég nagy különbség!

Tudd meg mire számíthatsz nálunk. Katt ide!

 

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?