Olvastad már a felmérésünk eredményét?

Néhány perccel ezelőtt tettem közzé a felmérésünk eredményét, olvassátok, mert tanulságos! Kicsit nézzük meg hogy az említett adatok milyen hatással lehet rád.

Amikor Te első alkalommal találkoztál ezzel a témával, vagy megfordult a fejedben hogy jó lenne egy olyan munka, amiben sok a szex,  lehet hogy azt gondoltad hogy “hú de ciki”. Ez nem így van, mások is gondoltak már erre, de mivel azt gondolták hogy ez nem helyénvaló, inkább csendben maradtak és nem beszéltek róla senkinek.

A felmérésből kiderült, hogy a nők fele már gondolt erre, és nagy részük tett is olyan dolgot, ami részben fedi ezt a valóságot. Ilyen dolog az erotikus képek készítése, azok másoknak megmutatása.

Aki már csinált saját magáról ilyen képeket, azok szinte kivétel nélkül arról számolnak be, hogy maga a fotózás, annak a folyamata izgatóan hat, és több esetben a kielégülésig is eljutnak.

A neten sok helyen, sok formában találkozhatunk olyan képekkel, amit a lányok, nők tesznek fel oldalakra. Ez lehet pornó oldal, vagy csak egyszerűen a twitter, vagy bármely más oldal, ami megengedi az ilyen képeket. Nagyon sok ilyen kép van! Akik ezeket felteszik, azokban elég sok az exhibicionizmus, és konkrétan élvezetet jelent nekik, hogy mások megcsodálják. Ettől csak egy lépés és egy döntés választ el téged attól, hogy alapjaiban változzon meg az életed. Ha eldöntöd hogy belevágsz, akkor lényegében csak kevés dolog változik meg. Marad a képek közzététele, marad az élvezet ami ezzel jár, de ehhez még egy olyan jövedelem is társul, amire nem is gondoltál soha ez előtt.

Seo cím előnézet:Olvastad már a felmérésünk eredményét? ⋆ Szex Modell

Seo cím előnézet:Olvastad már a felmérésünk eredményét? ⋆ Szex Modell

Ami változik, az csak technikai dolog, hisz ha belevágsz, akkor lesz saját “művészneved” a képeid és a videók logózva lesznek, és ezzel együtt nem csak a twitteren fognak megjelenni a képeid, hanem sokkal több helyen. Lesz egy fontos és lényegi változás is, miszerint az ilyen tartalmaid, csak akkor és úgy lesz elérhető mások számára, ha azért neked fizet. Ennek több módja is van, de erről majd személyesen.

 

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?