Nem téged keresünk! Ne is nézd meg miket irkálunk!

Nem téged keresünk, hisz vannak olyan lányok, akik valóban akarnak valamit, amit el is akarnak érni. Mi most hozzájuk szólunk és nem hozzád, aki csak unalmában olvassa most ezt az oldalt.

Azok a lányok, nők kicsik és nagyik, akikben elég exhibicionizmus van, akik szeretnék magukat a világ előtt megmutatni, és akik azt élvezik is, tudják, hogy mit akarnak, legalábbis van valamiféle elképzelésük arról hogy mire vágynak. Mi Őket keressük!

Szeretnéd magad a nyilvánosság előtt megmutatni

Próbáltál már megoldást keresni erre, de nem találtál. Ennek az az oka hogy nincs, vagyis eddig nem volt megoldás, de most már van. Ha szeretnéd magad a nyilvánosság előtt megmutatni, akkor ebben mi vagyunk neked a partner. Az első lépéstől az utolsóig, felépítjük neked azt a médiabirodalmat, amivel évtizedeken át, biztos jövedelemhez juthatsz.

FONTOS! Mivel eddig nem volt ilyen, így nem találsz erről információt a neten, ezt csak itt találod meg. 

Mi kell ahhoz neked, hogy profi modell lehess?

Először is tisztázzuk, hogy mit jelent profinak lenni.

A profi, egy olyan jelző, ami azt mutatja meg, hogy az adott személy, abban amit csinál, elég jó ahhoz, hogy abból bevételt kreáljon, ami elegendő ahhoz hogy abból megéljen. Ennek a mértéke, legfőképp a személy adottságaitól kvalitásától, és képességeitől függ.

A Mi tudásunk a Te sikered kulcsa.

Ha valóban szeretnél modell lenni, ha szeretnél egy biztos jövőt felépíteni magadnak és a családodnak, akkor nincs más hátra, mint hogy meghozd azt a döntést, ami elindít téged életed legnagyobb kalandja felé. Ha eldöntötted, hogy belevágsz, akkor tegyük meg együtt az első lépést, ami a jelentkezési lap kitöltése. Ez az első lépés, az elköteleződés jele, ám ez még nem jár semmiféle kötelezettséggel. A következő lépés, hogy megismerjük egymást. Talán ez a legfontosabb, mert hosszú időt fogunk együtt eltölteni, akár évtizedeket is, ezért fontos, hogy tisztában legyünk egymás gondolataival.

Add le a jelentkezésed már most, mert a kapacitásunk korlátozott, ezért csak azok kerülhetnek be a programba, akik időben leadják a jelentkezést, és a közös munka félé tanúsított alapvető elvárások is teljesülnek.


Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.
Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?