Nem minden arany ami fénylik

Az én pályafutásom 3 éve kezdődött. Egy barátom unszolására csináltattam egy szexy portfóliót egy teljes sorozatot, ami kb 150 képből állt, nagyon profi volt a csapat, és így élveztem minden percét, és mondhatom hogy függővé váltam. Ritkán adódik olyan alkalom, amikor egy nőt ennyien körülrajonganak, mindenki azon van hogy a legjobb és a legszebb legyen. Az egészet a barátom fizette, úgy hogy nekem nem kellett aggódnom emiatt.

Amikor elkészültet a képek és megkaptam, nagyon boldog voltam, végre valami, ami az enyém, és ahol majdnem tökéletesen nézek ki. A boldogságom nem tartott sokáig, mert a pasim lelépett, és a képeket is magával vitte. Az ügynökségnél, érdeklődtem, hogy tudnék hozzájutni a képekhez. Nagyon készségesek voltak, mag is kaptam egy pendrájvon az egészet. Aztán közölték velem, hogy nem használhatom a képeket nyilvános helyen, nem tehetem közzé, mert a szerződés szerint, minden jogdíj, az ügynökséget illet. A képeket megtarthatom, de ez minden. Nem értettem hogy miről is van szó pontosan de mivel a képeket megkaptam, nem is nagyon foglalkoztatott tovább.

Néhány hónappal később kaptam egy telefonhívást. A blablabla nevű, modell ügynökségtől hívtak hogy volna-e kedvem egy kis pénzt keresni, mert ha igen, akkor van egy ajánlatuk számomra. Némi beszélgetés után mondtak egy összeget, ami a fizetségem lenne ha vállalom. Ez az összeg olyan jól hangzott, hogy egy percig sem tétováztam. Én fél év alatt sem keresek annyit amit néhány óra munkáért ígértek.

El is mentem, meg is csináltam a munkát. Amikor már minden kész volt, akkor egy hölgy szólt, hogy menjek vele, hogy megcsináljuk a szerződést. Elmondta hogy a képek jogdíjai, minden vonatkozásban az ügynökséget illetik, arra igényt nem tarthatok, és ők  ezért fizetnek nekem egy összeget. Számomra mesés volt ez az összeg, de bántott az a tudat, hogy az egészet maguknak akarják. Megkérdeztem hogy mi van akkor ha ebbe nem megyek bele, és nem adom nekik a jogdíjat. Erre a hölgy azt mondta, hogy nincs semmi baj, ám ebben az esetben ki kell fizetnek a fotózást, a sminkeseket, a fodrász, és még a stúdió bérleti árát is, ami…. mondott egy olyan összeget, ami nekem még soha nem volt a kezemben.

Kicsit még vitatkoztunk, próbáltam jól kijönni a dologból, de aztán beláttam, hogy nincs esélyem így elfogadtam a szerződést, megnyugtatásomra azt is elmondták, hogy a képekből és az abból befolyó bevételekből majd kapni fogok jogdíj jellegű jutalékot. Továbbá azt is elmondták, hogy a világ szinte minden pontján meg fog jelenni a képem, és ebből ők milliós nagyságrendű bevételre számítanak.

Búcsúzóul megemlítette, hogy velem szívesen dolgoznak együtt, így ha bármikor egy kis pénzre van szükségem, akkor keressem fel őket.

Később egy barátnőm elmondta hogy ő is járt már így, őt is rászedték, és milliókat kerestek a képeivel. Vele aztán addig okoskodtunk és körbejártuk a dolgot hogy mit lehet tenni, míg végül egy közös barát segítségével, mindkettőnknek csináltunk egy saját honlapot, ahova felkerültek a képek, és pont ugyanazzal módszerrel, ahogy az ügynökség is csinálta, fizetős vendégeknek publikáltuk a képeinket. ez volt a www.evelynsworld.com.

Sajnos a kezdeti lelkesedés hamar elfogyott, hisz az oldalt, megtalálták, azok is, akiket elvileg a képek jogdíjai megilletnek, és utasítottak arra, hogy a képeket, vegyem le az oldalról, mert különben jogi útra terelik a dolgot. Ettől teljesen kész lettem. volt egy oldalunk, ami jó volt, és szinte napok alatt kiürült a tartalma. Ettől kezdve, nem is érdekelt már a dolog. A képeim ahogy mondták, az egész világon láthatóak, és mi több, számos lopott változat is fellelhető.

Az említett barátnő később a csajom lett, egy közös vállalkozásban érvényesítjük az ambícióinkat, ám most már Angliában. Még szoktunk fényképészkedni, de már csak a saját szórakozásunk a cél.

Legyetek körültekintőek, és óvatosak, mert könnyen rászednek titeket. Minden munkátokat, tartsatok meg, annak jogdíjait ne adjátok el, mert az a tiétek, és amiből a jólétetek is ered.
Küldtem pár képet, amíg lehet nézzétek meg.
Evelyn

 

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?