Ne csak eladd a képeidet! Legyen tiéd az értéke is

Munkát keresel, de nem találsz, ezért kényszer hatása alatt, eladod saját magad. Nincs ezzel baj, de meg kell tudnod, hogy lehet másképp is.

Az álláskeresés során találkoztál már olyan hirdetésekkel, ami jól hangzó, és ígéretes megoldást jelent, az anyagi problémákra. Akár többszázezer forintot is kereshetsz, egy fotózás alkalmával, ami pillanatnyilag megoldja a problémádat. Nézzük.

Magas napi kereset/webkamerás munka Budapesten

Pornó produkció keres modelleket

Napi kifizetés filmes és fotós munkák lányoknak

Fotós munkákra hölgyeket keresünk

Hogyan működik egy ilyen fotózás? Elmondjuk.

Amikor létrejön a kapcsolat közted, és a hírdető között, akkor egy megbeszélt helyen létrejön a fotózás. Elmondják, hogy  mi a fotózás menete, és nagyjából azonos módon meg is történik. Azt is elmondják, hogy hol fogják a képeidet felhasználni, és Te ettől megnyugszol, hisz a világ végén csak nem lesz olyan ember, aki felismerne. Miután kész van minden, felköltözöl, akkor kapod a “szerződést”, amit alá kell írnod. Ha el akarod olvasni, akkor kezdődik a gond, mert erre nekik nincs idejük. Nem fogod soha megtudni, hogy mi van a szerződésben, és így azt sem fogod tudni, hogy a képeid, nem csak a tengerentúlon, hanem minden lehetséges weboldalon meg fog jelenni. Ez csak az egyik buktató.

Mennyit kapsz a képeidért? 100 ezret? Kettőt? Többet nem valószínű. Talán egy videóért adnak többet is. Megkapod a párszázezer forintodat, és boldog vagy. Örülünk neki ha boldog vagy. De vajon azt tudod-e, hogy a 100 forintért eladott értékeidet, ennek a többszöröséért fogják árulni a neten? Sőt el is adják, így mások is használják majd. A te félórás munkáddal, nagyon sok embert fogsz gazdaggá tenni. A 100 ért eladott képeid ennek a többszörösét fogják megtermelni nekik, de dollárban. Neked megint elfogy a pénzed, és újra eladod magad nekik, és így ők még többet fognak rajtad keresni.

Ne feledd, a képeid értéket képviselnek, ha áron alul eladod, és ezzel együtt lemondasz a jogokról, akkor ezek a képek csak annyit érnek, amennyit kapsz értük!

Mi van akkor ha saját magad helyett, csak a képeidet adod el?

Persze nem az előbbi modell alapján. Vannak erre szakosodott weboldalak, ahova fel tudod tölteni a képeidet, videókat, és akik azt megveszik, azért pénzt kapsz. Persze nem a teljes összeget, mert ezek is leveszik a saját jutalékukat. Ám összességében, ha naponta csak egy alkalommal vesz valaki a képeidből, alkalmanként 10$-ért, akkor napi 3000 forint csusszan a zsebedbe. Ha ez napi rendszerességű, akkor ez évente közel 1 millió forintot jelent. Ha több képed van, ha vannak videók is, akkor ez annyiszor annyi.

Amit mi kínálunk, ez lehet neked a jó választás

Ne azért mert mi jobbak vagyunk másoknál, nem is azért mert ügyesebbek. Ha tudni akarod miért, akkor olvasd el az alábbi történetet, amiből pontosan fogod tudni, miről is beszélünk.

Megváltozott az életem – Egy modell karrier kezdete

Ha szeretnél részt venni a képzési programunkon, akkor itt adhatod le a jelentkezésedet. 

Ha kérdésed van itt teheted fel nekünk

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?