Modelleket keresünk

Szeretnénk neked megmutatni valamit, ami lehet hogy pont neked szól, amiről jó ha tudsz.

Először is tisztázzuk a fogalmakat! A modell, egy olyan személy, aki megmutat, vagy bemutat valamit, ebben az esetben csak saját magát! A modell munka nem pornó, nem kell senkivel lefeküdnöd, nem kell senkit leszopni azért hogy sikeres legyél! Ha te exhibicionista beállítottságú vagy, ha szereted magad megmutatni, és ezért szeretnél sok jövedelmet, akkor neked szólunk. Ám ha csak mint munka tekintesz erre a lehetőségre, akkor is ajánljuk neked, bár a siker ebben az esetben nem garantált!

Elindítottunk egy olyan új szolgáltatást, aminek a lényege, hogy elkészítünk neked egy olyan saját weboldalt, ahol képek vagy videók által megmutathatod magad azoknak, akik ezért nem sajnálnak tőled egy kis pénzt.  A weboldal megmutat néhány képet, ízelítőt ad arról hogy milyen vagy, mit szeretsz, stb. A többi kép vagy videó, a lényeges tartalom azonban csak azok számára elérhető, akik kifizetik neked az oldalra a belépési díjat, ami általában 20-30$ / hónap. Csak a fizetős tagok viszont hozzáférhetnek a teljes tartalomhoz. Egy ilyen fotósorozat (vagy talán több száz!) és néhány tucat videó, biztosíthatja neked, hogy akár passzívan is jövedelmet szerezz, mindezt úgy hogy közben azt teheted, amit valóban szeretsz.

A kiváló minőség az alapfeltétele a dolognak, legyél profi hogy a bevételed is profihoz hasonlatos legyen. Minél több kép és videó van, annál nagyobb lesz a rajongói táborod. 

Miért lenne ez jó neked? 

Ennek több oka is van. Nézzük először a webkamerás show-t. Ebben az esetben csak akkor van bevételed, ha ott vagy, ha aktív vagy, de ha erre nincs mód, akkor nincs bevételed sem. Ennek az élő műsornak a lényege, hogy ismertséget szerezz magadnak, és ezáltal a látogatóidat a weboldaladra tereld, mert az igazán nagy pénz abból van. Ha egy-egy ilyen show műsort videóra rögzítesz, és ezt a videót a sajt oldaladon elérhetővé teszed a fizetős látogatóknak, akkor ez a videó akkor is termel neked, amikor te épp alszol vagy bármi mást csinálsz.

Az idősebbek se legyenek megbántva, mert ők is gyönyörűek, és kívánatosak, de valljuk be a fiatalságnak van egyfajta varázsa.
Nos, ha Te még fiatal vagy, és itt nem az életkorra gondolok, hanem inkább a mentalitás az életfelfogás a lényeg. Ha Te még a 20-40 éves korosztályhoz tartozol, és munkára fogod a már meglévő képeket és videókat, vagy akár most fogsz hozzá hogy újakat készíttess, akkor lényegében konzerválod a fiatalságod abban a formában, amilyen most vagy. 10-20-40 év múlva, amikor már nem vagy annyira hamvas, akkor is lesz bevételed azokból a tartalmakból, amin egy gyönyörű fiatal nő van, aki Te vagy (voltál), így nyugdíjasként is garantált a bevételed.

Sosem késő elkezdeni, hisz ismerünk olyan modelleket is, akik 60 felett járnak, és kényelmesen megélnek belőle.

Ha Te alapvetően szégyenlős vagy, de mégis szeretnél modellkedni, akkor megteheted, hisz nem csak a meztelenségről szól ez a dolog, hanem általában a női szépséget hangsúlyozzuk. Lehet ruhás portfóliód is, hisz nem mindenki a meztelenséget, a pornót keresi.

A konszolidált ruhás kategória épp úgy létjogosult az oldalunkon, mint ahogy más ügynökségeknél is, tehát ne érezd magad kirekesztve.

Erre a kérdésre neked kell megadni a választ. Lehet szóló produkció, de lehetsz bármilyen variációban kreatív, de azt leginkább az egyéniségednek vagy a beállítottságodnak megfelelő módon mutasd meg.

Ha van barátod, barátnőd, párod, akár közösen is csinálhatjátok, vagy akár több szereplővel. A téma minden esetben legyen látványos, ám megfelelően művészi, de a legjobb ha a legtökéletesebbre törekszel.

Az alapcélunk, hogy a számodra a legjobb és legszebb portfóliót jelentessük meg, hangsúlyozva a nőiességet, és a szexualitást. Nem célunk a tömény pornót ilyen formában népszerűsíteni, abból van elég a neten.

Akár a szóló, akár a csoportos módot részesíted előnyben, legyen benne fokozatosság. Egy jó képsorozat 50-100 képből áll, tehát ha csak egyfajta dolgot mutatsz, az ebben a mértékben lehet unalmas is.

Legyen a helyszín és a megjelenés változatos, legyél mindig üde és ápolt. Ha egy 100 darabos szóló fotósorozatot szeretnél, akkor az első képeken, leginkább csak a helyszínt mutasd be, és azt hogy az mennyire jó neked, majd lépésenként lehet tovább fokozni a hangulatot. Hogy meddig akarsz elmenni, miből mennyit mutatsz meg, az csak rajtad múlik.

Saját weboldal

Éesz saját domained, (www.sajatnev.com, vagy bármi az általad választott és elérhető lehetőségek közül). A választott domainre lesz megépítve egy weboldal, ami tükrözi a személyiséged, a beállítottságod. Ennek a weboldalnak kell egy tárhely is, ami a fizikai tartalmat tárolja,  (a weboldal, a képek, a videók, stb.) Ez a megoldás lehet számodra a legjobb választás, hisz így nem kell osztoznod senkivel, és a bevétel is csak és kizárólag a tiéd lesz, ám ehhez a szükséges alapokat neked magadnak kell finanszírozni, (domain, tárhely, weboldal felépítés, grafikai megfelelés, stb.)

Ha Saját weboldalad van, akkor is van lehetőséged arra, hogy a megosztott oldalakon megjelenhessen a saját portfóliód. Azok számára akiknek már régebb óta van saját fizetős oldaluk, szintén nyitott a lehetőség, hogy a megoszthassák a saját oldaluk tartalmát a mi weboldalunkon.

Biztosan arra gondolsz, hogy neked vajon milyen előnyöd származik, a fentieken kívül. Nos, ez jó kérdés. A szexiparban a “nagyoknak” van saját weboldaluk, így lényegében felemelkedhetsz a nagyok közé, és nem csak képletesen, hanem valóságban is. A jelenléted lehetővé teszi, hogy felfigyeljenek rád, és így akár más munkára is kaphatsz megbízást, ami lehet fotózás, filmezés, vagy akár bármi más.

Mi az amit neked kell megtenni, hogy beindulhasson a dolog. 

  • A netes be- és kifizetésekhez szükség lesz egy olyan szolgáltatóra, amit magadnak kell megcsinálni és az adatait, a hozzáférést gondosan kell őrizned, másnak ne add át.
  • Gyűjtsd össze a megfelelő tartalmakat ami az induláshoz szükséges, (képek, videók, stb)
  • El kell döntened hogy megosztott vagy saját oldalt szeretnél, a saját oldalhoz keress megfelelő domainnevet, ami utal arra, hogy ki vagy, milyen vagy, stb.

Valószínűleg amíg idáig jutottál az olvasásban végig azon gondolkodtál, hogy vajon mennyi pénzre számíthatsz. Azzal tisztában vagy, hogy a pasik egy része, bármit megadna hogy láthasson téged, ám még több van, aki semmit nem adna. Ez utóbbi nem számít, vedd úgy hogy nem is léteznek, koncentrálj azokra, akik valóban fizetnek is. Tudod hogy mi az amit a legjobban kedvelnek, mi az amiért megbolondulnak, ezért olyat kell nekik mutatni, ami garantálja a sikered.

Számoljunk

Próbálj nagyban gondolkodni. Ezen a bolygón van legalább 2 milliárd férfi, aki biztos hogy szeretne látni, vegyük az 1%-át, akik rendszeresen keresik a szexi csajokat a neten, ám ezek csak 1%-a talál rád, ami nagyjából 200000 férfi, ám ezek csak 1%-a fog fizetni neked a belépésért és hogy láthasson. Ez neked így is 2000 fizető látogatót jelent, ami a 20$ havídíjat tekintve kb 40.000$.
Bár lehet hogy az 1% egy kicsit túlzó arány 😉

Hogyan tudod az oldalad ismertté tenni, terjeszteni, promótálni?

A felépített oldal alapból kapcsolatban van a főbb közösségekkel, – facebook, twitter, pinterest, instagram, google+, youtube,  illetve más oldalak, – amit preferálsz. Ezeken az oldalakon lehet közzétenni megosztásokat, ami visszaavezeti az érdeklődőt a saját oldaladra, így egyre több látogatót tudsz generálni. Továbbá lehetőség van egyéb közösségekben is megosztásokat linkeket kihelyezni, (xhamster.com, xhamsterlive.com, chaturbate.com, stripchat.com,  stb).

Ha camchatben veszel részt, annak a linkjét, hivatkozásként a saját oldaladon is elhelyezhetjük. A legjobb, ha van állandó időbeosztásod, mert akkor konkrét órarendet is lehet kitenni, így az érdeklődőket mindig elérheted.

A fotókészítés talán megoldható egyedül is, de az igazán jó képek egy profi fotósnak sikerülnek. kezdetben ha nincs elég képed, akkor erre nagy hangsúlyt kell fektetni, hisz a havi tagságok megújításához elvárt hogy legyen új tartalom is. Minél több van annál jobb. Ha nincs lehetőséged profi fotózásra, akkor a minőséget szem előtt tartva csinálhatsz barát, barátnő segítségével is képeket, hisz ma már egy jobb mobil is elég jó képeket készít. Mobilos képekhez a legideálisabb a kültéri helyszín, mert egy jó képhez a megfelelő mennyiségű fény elengedhetetlen.

Egy jó fotósorozat általában 50-100 képből áll, ami azonos helyszínen, azonos körülmények között készül. Nem lehet közte hibás kép, homályos vagy sötét, esetleg túl világos. Ahhoz hogy legyen 50 jó képed, sokszor ennek a többszörösét kell megcsinálni, és csak a legjobbakat kiválogatva áll össze a kollekció.

A videók elkészítése szintén a fentiek alapján a minőséget előtérbe helyezve meg tudod oldani magad is.

A kevésbé minőségi egyedi képek jól használhatók a közösségi oldalakon. Némi hozzáadott információval átirányíthatod a látogatókat a fizetős oldalra, ahol remélhetőleg regisztrálni is fognak.

Ha érzel magadban elég dinamikát, kihívást, és megérted a lehetőséget, akkor lehet hogy téged keresünk.

JELENTKEZZ MOST! NE HAGYD KI A LEHETŐSÉGET!

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.
Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?