Modell akarok lenni, a szex szakmában, mit kell tennem?

Modell akarok lenni. Ez a gondolat már sok né fejében megfordult, de sokan nem tudják, hogy mit is kell ehhez tenni. Először is tisztában kell lenned azzal a ténnyel, hogy ez nem való mindenkinek. Sokan képtelenek úgy megjelenni a kamera előtt, hogy az felkeltse bárki érdeklődését. Látunk már sok ilyet. Ehhez a munkához kell sok exhibicionizmus, és rátermettség.

Másodsorban tisztában kell lenned azzal is, hogy ami az internetre kikerül, az ott is marad, képtelenség eltüntetni a képeidet vagy a videókat, ha egyszer már felkerült. Ez probléma lehet egy háziasszony esetében, aki mögött ott van egy család, esetleg olyanok számára, akiknek a nyilvánosság ezen területe nem tesz jót a karrierjének, stb.

Amennyiben a fentiek egyike sem érint téged, akkor van lehetőséged arra, hogy modell legyél. Szex Modell, vagy ahogy máshol nevezik, Adult Modell. Erre igazán nincs megfelelő szó a magyar nyelvben, hisz az adult modell jelentése is csak az, hogy felnőtt modell, ami nem igazán pontos kifejezés, hisz minden modell felnőtt, vagyis ebben az értelemben betöltötte a 18 évét.

Rövid távú cél

Lássuk mit kell tenned, ha eldöntötted. Több lehetőség közül is választhatsz, attól függően, hogy milyen terveid vannak. Ha hosszú távra tervezel, akkor kicsit összetettebb, de ha csak a pillanatnyi problémád megoldása a cél, akkor egyszerűbb. Ha ez utóbbi a cél, akkor a legkézenfekvőbb, hogy beállsz valahova, és élő műsorban megmutatod magad, ami ha ügyes vagy és rátermett, akkor akár havi egy milliót is kereshetsz.  Ezzel kapcsolatban tudnod kell, hogy ebben az esetben is kikerülnek a képeid és a videók az internetre, ami ott is marad, vagyis ha már kiszállsz belőle, azok továbbra is elérhetőek maradnak, és akár gyűjteményként mások fogják felhasználni bevételszerzésre.

Hosszú távú cél

Ha a terved az, hogy profi modell akarsz lenni, akkor hosszú távú célod van, akkor a legelső lépés hogy választasz magadnak egy jól hangzó nevet, ami ettől kezdve Te leszel, ez lesz a márkaneved ezzel a névvel leszel egyenlő. A név legyen olyan, ami a világon mindenhol egyértelmű, könnyen megjegyezhető, nem túl hosszú, és utal arra hogy nő vagy, és modell. Mivel most a magyar lányokhoz szólok, itt el kell mondani, hogy nem a magyar lakosság a cél, nem az a kétmillió magyar pasi, aki szeretne ingyen hozzájutni a tartalmaidhoz. A cél az egész bolygó, ahol közel 4,5 milliárd embernek van rendszeres internet hozzáférése, és ebből nagyjából a fele a férfi, akik potenciálisan a rajongóid lesznek. Mennyi? Ez nagyban függ tőled, és az időtől.

A következő lépés, hogy a választott névhez, meg kell venni a domaint, amin a weboldalad fog üzemelni. Ez nagyban összefügg a névvel, hisz a választott névhez kell a domain, és fordítva, tehát olyan nevet kell választani, amihez van elérhető domain is, mert a kettőnek egyeznie kell, mert így lesz értéke. Lényegében ez a legnehezebb része a dolognak.

Az alapok felépítése

Amikor megvan a név és a hozzátartozó domain, akkor elkezdődhet az építkezés. Először is kell egy tárhely, ami képes kiszolgálni a weboldalt. Itt az is szempont, hogy a készülő oldalad felnőtteknek szánt tartalommal, amit nem minden szolgáltató enged be, ezért a keresésnél ezt is figyelembe kell venni.

Ha minden megvan, akkor lehet felépíteni az oldalt. Ennek jellegében, megjelenésében olyannak kell lenni, ami passzol a Te megjelenésedhez, a stílushoz, valamint tartalmaznia kell olyan egységeket, amik lehetővé teszik a tagok és a fizetési opciók kezelését.

Amikor kész az oldal, akkor fel kell tölteni tartalommal. Ezek általában képek és videók. Tartalmi részét tekintve, a struktúrának olyannak kell lenni, hogy az csak egy kis szeletet mutasson meg a lényegből, ezzel ösztönözve a látogatót, hogy fizessen ha többet akar látni. Ezzel lényegében kész is az alap, jöhet a gyorsítási fázis.

Működésben tartás

Amikor kész az alap, van már fent néhány jó tartalom, ami érdeklődésre adhat okot, nincs más tenni való, mint az eddigi folyamat megismétlése, amíg a kívánt célt el nem éred. Mi is ez? Bizonyos időközönként újabb tartalmakat kell publikálni az oldalon. Hetente, kéthetente kell készíteni valami újat, ami nem hasonlít azokra, amik már fen vannak. Ez lehet egy videó, vagy egy újabb képsorozat. Ez részben azért kell, hogy bővüljön a portfóliód, másrészről pedig azért szükséges, hogy a látogatóid visszatérjenek újra és újra, amivel megújítják a tagságukat, és ami újabb bevételt jelent neked.

A projekt akkor van “készen”, amikor már legalább 100 fotóalbum, és legalább ennyi videó van az oldaladon, mert ez már elég alap lehet arra, hogy rendszeresen új látogatókat szerezz. Amikor készen van, akkor nem kell leállnod, lehet folytatni, hisz a mennyiség növelésével egyre több új és visszatérő látogatót tudsz behozni. Nem ritka hogy egy modell portfóliójában sok száz egyedi tartalom van.

A cél elérése

Amikor úgy érzed, hogy ebben a témában már nincs új, amit megmutathatnál, akkor mondhatod hogy elkészült egy projekt. Ennek az elérséhez szükség lehet 2-3 évre, de ha van rá lehetőség, akkor néhány hónap is elegendő lehet rá. Amikor elérted a célod, és van belőle bőséges bevételed, akkor belevághatsz más üzleti tevékenységbe is, amit szabadon választhatsz. Sokan folytatják, csak stílust váltanak, például aki elsőre a diáklányos megjelenésével lett sikeres, indíthat egy újabb projektet, amiben lehet valami fétis vagy bármi más, ami a személyiségének, a beállítottságának megfelelő.

Gondolj bele, mire idáig eljutsz, a fél világ ismerni fog, bárhol megjelensz, tudják ki vagy, és ez már elegendő belépő lehet bármilyen más vállalkozás beindításához. Persze az első lépések megtétele a legfontosabb, és hogy végig járd az utad. Sok nő számára a fent említett részletek, amit a beindításához meg kell tenni, értehetetlen, és ezért nem képesek még elindulni sem. Persze sok férfi tudja hogy ami a tétje ennek, és önzetlenűl felajánlják a segítségüket, ami mögött a legtöbb esetben az érdekek húzódnak meg.

Ezen a téren, a csalódások és a sikertelenség elkerülése végett, ami azt tűztök ki célul, hogy segítséget nyújtsunk azon nők számára, akik ezt a területet választják ahhoz, hogy sikert, és eredményeket érjen el. A mi támogatásunk az első lépéstől, az utolsóig érvényesül. Nem célunk a lehúzás, hisz ez egy hosszú távú lehetőség, így a segítségünk és az együttműködésünk stabil alapokra épül, és nem hagy helyet az etikátlan viselkedésnek, ami kiterjed a szerzői és személyiségi jogokra, valamint a pénzügyi területre is.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot, és nézzük meg együtt, milyen lehetőségeid vannak

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?