Mit mondanak a számok? Ti mit gondoltok? ⋆ Szex Modell

Mit mondanak a számok?

Mit mondanak a számok, lássuk Ti mit gondoltok, a kérdőívre adott válaszokról.
Először is köszönöm mindenkinek a kérdésekre adott válaszait. A kérdőívre válaszolók a véletlenszerűség alapján lettek kiválasztva, ebben minden korosztály képviselte magát, a 18 – 65 éven felettiekig. Mostanra elég sok választ kaptunk, hogy kiértékeljük, és megmutassuk nektek az eredményt.

Életkor
Az első és egyben legérdekesebb információ az életkor megoszlás. Azt gondolhattuk volna, hogy ez a lehetőség, illetve maga a gondolat a téma körül, elsősorban a fiatalabbakat érdekli, de meglepetésünkre, a legtöbben a 41 – 50 éves korosztályból valók.

a legtöbben a 41 - 50 éves korosztályból valók.

Exhibicionizmus
Az exhibicionizmus röviden annyit jelent, hogy örömet okoz, ha másoknak megmutatja magát, és megcsodálják a testi adottságokat.
A válaszadók csaknem fele, közepesen míg az abszolút exhibicionisták aránya alig 16%, a mérsékelten exhibicionisták is csak 20%-ot tesznek ki. Azok aránya, akik egyáltalán nem exhibicionisták csak 8%, akiben csak egy parányi van ebből azok 12%-ot tesznek ki.

A válaszadók csaknem fele, közepesen exhibicionista

Csodálat
Ez egy tipikus válasz-arány, hisz tudjuk, hogy a nők általában szeretik ha megcsodálják őket. Ebben az esetben is a válaszok több mint fele, erről tanúskodik. Akik nem kedvelik ezt a fajta csodálatot, azok aránya csekély.

a nők általában szeretik ha megcsodálják őket

Fotózás
A válaszok nagyjából azonos arányban mutatják, hogy a nők között nagyjából annyi van akik imádják ha fotózzák, mint ahányan nem szeretik. Akik csak elviselik, azok 8%-ot tesznek ki, akik csak közepesen és annál kicsit jobban kedvelik, azok aránya megegyezik, 16-16%-ban.

annyi van akik imádják ha fotózzák, mint ahányan nem szeretik

Fotók száma
A rólad készült fotók száma, talán mutat valamit, talán nem. Azok aránya, akikről nem készült fotó, csak 4%, a többi meg elég széles skálán mozog, ebből majdnem a fele csak néhány képpel büszkélkedhet.

majdnem a fele csak néhány képpel büszkélkedhet

Szelfi képek
A válaszadók több mint fele, rendszeresen készít magáról képeket, 40% csak ritkán, ám 8% rendszreesen.

A válaszadók több mint fele, rendszeresen készít magáról képeket,

Erotikus Szelfi
A válaszadók majdnem fele, 48% csak alkalmanként készít saját magáról erotikus képeket, míg 40% rendszeresen. Akik nem csinálnak huncut szelfiket, az csak mindössze a válaszadók 12%-a. Érdekességként megjegyzem, hogy olyan nincs, aki napi szinten fotózza a saját bájait.

48% csak alkalmanként készít saját magáról erotikus képeket

Megmutatod?
A lányok 16%-a nem mutatja meg másoknak a saját szexi képeit, 56% néha megteszi, 16% rendszeresen, 12% mindig megmutatja az erotikus képeit.

12% mindig megmutatja az erotikus képeit

Közzéteszed?
44% nem teszi közzé az ilyen képeket, 40% csak néha,  12% mindig, és 4% rendszeresen.

12% mindig, és 4% rendszeresen.

Nyilvánosság
A válaszadók nagyjából hasonló arányban hivatkoztak a család, ismerősök, gyerekek félelmére, ám a munkatársak vonatkozásában nem volt ilyen. A válaszok egynegyede szerint nem adnak mások véleményére, ami jó.

A válaszok egynegyede szerint nem adnak mások véleményére

Mennyiért?
44% semmi pénzért nem vállalná a nyilvánosság előtti megjelenést. A többi olvassátok le a diagramról 100ezer és 10 millió között.

44% semmi pénzért nem vállalná a nyilvánosság előtti megjelenést

Elvek
A nők 36%-a nem adja fel az elveit, ezért őket ki is hagyhatjuk a számításból.  16% gondolkodna még, 28% némi kompromisszummal talán bevállalná, 20% képes lenne feladni az elveit, hisz tudja, hogy az egész élete megváltozna, és mint ilyen, valószínűleg az elvek is más értelmet kapnának.

20% képes lenne feladni az elveit,

A nők több mint a fele (60%) kapott már valamilyen ajánlatot, szex, vagy szexuális jellegű munkavégzésre…

A nők több mint a fele (60%) kapott már valamilyen ajánlatot

…ám közülük csak 16% élt az ajánlattal.

...ám közülük csak 16% élt az ajánlattal.

A nők több mint fele gondolt már arra, hogy milyen jó is lenne nekik, a szexuális témájú fotózás vagy filmezés.

milyen jó is lenne nekik, a szexuális témájú fotózás vagy filmezés.

Ez egy érdekes ám nem releváns adat, miszerint 10 nő közül 3 ismer valaki, aki már élt a lehetőséggel, és elfogadott valamilyen szexuális üzleti ajánlatot. 28% nem, 40% nem tud róla, vagyis lehet akár ebben a 68%-ban is olyan, aki már elfogadott ilyen felajánlást.

10 nő közül 3 ismer valaki, aki már élt a lehetőséggel

Ha érdekesnek tartod a felmérés eredményeit, ha van véleményed amit elmondanál, akkor tedd  meg bátran, más is kíváncsi arra hogy mások mint gondolnak.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK AZ IWIW RED KÖZÖSSÉGBEN

iWiW Red Szex és Swinger Közösség

KÖVESD A TWITTER OLDALUNKAT

Twitter Logo

CSATLAKOZZ HOZZÁNK A FACEBOOKON

Facebook

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?