Milyen lehetőséged van ha modell akarsz lenni

Milyen lehetőséged van ha modell akarsz lenni

Ha ha modell akarsz lenni., tudnod kell, hogy Magyarországon nincs profi modellképzés, legalábbis ezen a területen nincs. Ha mégis ebben az üzletágban szeretnél elhelyezkedni, akkor csak kettő lehetőséged van, az egyik, hogy beállsz a webkamerás szórakoztatásba, ahol pénzért megmutatod magad, vagy a másik lehetőség, hogy részt veszel filmezésben, fotózásban.

Mit is jelent ez pontosan?

A webkamerás szexchat, egy jól fizető lehetőség, ami benne van a mi konstrukciónkban is, ám nem önálló lehetőségként, hanem mint promóció. Ha ezt választod, akkor elég jövedelmed lehet ahhoz, hogy fenntartsd magad, ám nem ez a legjobb választás. Ennek az oka elég egyszerű, hisz ebben a munkában csak akkor van pénzed, ha ott vagy és “dolgozol”. Minden alkalommal, akkor fellépsz, el kell végezned a munkát, amiért megkapod a “fizetésed”.

De mi van akkor ha ez nem lehetséges? Mert a környezet nem teszi lehetővé, ha gyereked van, ha családban élsz, vagy ha csak lebetegszel, de bármi más is becsúszhat, ami miatt nem tudsz dolgozni.

A fotózás vagy filmkészítés is lehet megoldás, ám erre nem számíthatsz folyamatosan, legfeljebb csak esetenként kellesz. Az ilyen szervezett ügynökség munkája abból áll, hogy a velük kapcsolatban álló és együtt dolgozó nőket, támogatják, technikai és a minden más értelemben is. Ez a támogatás nem jótékonyságon alapul, hanem üzleti tervek alapján. Egy ügynökség, ezért a támogatásért cserébe, a bevételeidnek akár a felét is zsebre vághatják. Egy átlagos nő, önmaga nem képes arra, hogy ennek a munkának a technikai oldalában tevőlegesen részt vegyen, hisz ez egy külön szakma.

Itt egy jobb kérdés: mi van ha Te exhibicionista vagy, és nem a pénz miatt akarod csinálni, hanem azért mert egyszerűen élvezed? Ebben az esetben is marad a szexchat, és az eseti fotózás, de ez számodra csak részleges megoldás lehet.

Mit tegyél ha igazi modell akarsz lenni, olyan profi, aki ebből él? 

Sajnos erre eddig nem volt reális megoldás. A nagyobb produceri irodák vagy modell ügynökségek nem arról híresek, hogy téged támogatnak, sokkal inkább a saját gazdagodásuk van előtérbe helyezve. Igaz ez is valami, ám ettől nem leszel profi, legfeljebb többen ismernek majd.

Ha saját elhatározásból szeretnél profivá válni, akkor egy sor olyan dolgot kell ismerned, ami ehhez kell. A legfontosabb, hogy legyen egy weboldalad, amin keresztül publikálhatod a munkáidat. Egy ilyen oldal átlagosan fél-egymillió forint körül van, ami csak akkor lesz a tiéd, akkor tudod használni, amikor kifizetted.

A weboldal feltöltéséhez szükséged lesz nagyon sok jó minőségű fotóra, és videóra. A fotó elkészítése könnyűnek tűnhet, ám nem az. Ha elmész egy fotógráfushoz, hogy neked szükséged van 100 képre, – ami csak egy sorozat, ami a weboldaladon egy egységet képvisel, – akkor olyat mond neked, amitől hanyatt esel.

Átlagosan egy fotós, 10-30 képet nagyjából 50-100 ezer forintért csinál meg. Ami még akár lehetne jó is, de van még valami, amit erről tudnod kell. A fotós, az általa elkészített felvételeket úgy tekinti, úgy kezeli, hogy az az ő saját terméke, és a jogdíjai is őt illeti meg, és az ő saját logója van rajta. Ezért a fotózás részeként, egy szerződést írtok alá, ami hangsúlyozza, hogy a képeket nem használhatod a lógója nélkül, nem használhatod pénzszerzésre, nem adhatod el, és úgy általában nincs jogod másra, mint hogy otthon nézegesd.  A videó készítéssel kapcsolatban is hasonló a helyzet. A fentiekből kiderül, hogy ez nem annyira szabadon választott foglalkozás, hisz ezen a területen semmi és senki nem támogatja a terved megvalósítását.

Itt jövünk a képbe mi

A mi projektünk a két oldal közötti szakadékot hidalja át. Szolgáltatjuk neked azokat a szükséges dolgokat, ami ahhoz szükséges hogy valóban profi modell lehess. Személyre szabott konstrukcióval támogatjuk a tervedet, hogy belevághass, hogy profi módon legyél a saját magad ura. Mit jelent ez? Elkészítjük neked a weboldalt, ami a működés alapja, elkészítjük a hozzá való tartalmakat is, mint a fotózás, filmezés, stb. Mindezt úgy, hogy az általad elkészült média tartalmak nem a miénk lesz, hanem a Te tulajdonod marad, névvel, logóval, és minden más módon. Az így szerzett bevételed pedig a Te saját számládra kerül, minden alkalommal.

A fentiekből látható, hogy ha egy nő szeretne modell lenni, akkor lényegében már az elgondolás pillanatában zátonyra futott a dolog. Mi vagyunk a garancia arra, hogy ha Te modell akarsz lenni, akkor az leszel. Minden alapvető dolgot oda teszünk neked, ami a siker felé visz. Nem kell semmi másra figyelmet fordítanod, csak arra, hogy mindig a legjobb formádat mutasd.

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?