Miért lehet neked jó választás

Miért lehet neked jó választás ⋆ Szex Modell bevezetés

Miért lehet neked jó választás?

Néhány gondolatban összefoglaljuk, hogy miért lehet neked jó választás. Ezt a levelet azért kapod, mert a kérdőívünkön megjelölted, hogy szeretnél több információt kapni a lehetőségről. Lássuk.

Az első és legfontosabb dolog, amit tudnod kell erről, hogy arc nélkül nem működik, arctalan testrészekből a neten milliárdnyi van, ám ebben az esetben a legfontosabb a személyes kontaktus, ami t mással nem lehet pótolni. (Az élő webkamerás műsorban működik az arctalanság, számos modell, kiemelkedően jól keres, a valódi énjének a titokban tatása mellett is.)

Fel kell vállalnod magad a nagyvilág előtt. Fontos! A saját országodat tiltásba lehet tenni, így az ismerőseid nem fognak rád találni, bár ez így sem garantálható.

Az egyik lehetőség a jövedelem szerzésre, a webkamera előtt, másoknak megmutatott szépséged. Ezzel havonta kereshetsz minimum 150-200 ezer forintot, ami egy átlagos bérnek felel meg ma Magyarországon. A felső limit nem meghatározható, ám nagyságrendileg 500 ezer és több millió közt van.

Mitől függ? Tőled! Elsősorban a személyiséged, másodsorban a megjelenésed. A személyiség szempontjából fontos, hogy legyél pozitív, barátságos, mosolygós és vidám, mert ez az ami meghatározza a bevételed. A megjelenés nem élvez prioritást, ám az is törvényszerű hogy minél szebb valaki, annál vonzóbb látvány, de ez nagyon szubjektív. Nagyon sok szép fiatal lány van ebben az üzletágban, ám a van egy tény, ami azok számár kedvező, akik már nem fiatalok. Viszonylag kevés az idősebb, és kevésbé szép nő, ám mivel szubjektív megítélés alapján ők is szépek, sőt gyönyörűek, nekik is van rajongói közönségük, (idősebb korosztály, akár 70-80 évesek, molettek, és a nagyon kövérek is.) Mivel ők jóval kevesebben vannak, így viszonylag sok a látogatójuk, ami biztosítja, hogy népszerűek legyenek.

Összegezve: A kor, a testalkat, semmit nem számít, ha a személyiséged lenyűgöző.

A másik lehetőség, hogy a már befutott modellekhez hasonlóan, felépítünk neked egy portfóliós weboldalt, ami megmutat téged. Rengeteg képpel, videókkal, blogbejegyzésekkel, interjúkkal, és webshoppal. Szintén nem magyarországi megjelenéssel, hanem azon kívül szinte az egész bolygón. Ha ismered a férfiakat, akkor tudod, hogy bármit megadnának azért hogy láthassanak téged. Ez a weboldal 2 módon tud neked bevételt teremteni. Az egyik, egy tagsági díj befizetése a látogatók részéról, ami átlagosan 20$ havonta. Ha ezt rávetíted a földön élő közel 4 milliárd férfira, akkor ítéld meg saját magad, hogy hány látogatóra számíthatsz, akik kifizetnek érted egy hónapra 1,5 doboz cigi árát. Nagyon sok. Ennek a bevétele nagyságrendekkel nagyobb, mint amit a webkamera előtt kereshetsz, ám míg az szinte azonnal termeli neked a pénzt, a portfólió felépítése és felfuttatása hosszabb időt igényel, ám hosszú távon nagyon sok előnye van.

A harmadik lehetőségként meg kell említeni, hogy akik ebbe belevágnak, néhány kivételtől eltekintve, mindkét módot preferálják, mert így realizálják az azonnali bevételt, és a hosszútávú üzletként bevezetésre kerülő portfóliót. Ennek eredményeképpen, amíg a weboldal felépül, illetve megtöltöd tartalommal, addig is van bevételed.
A portfóliós oldal felépítéséhet több idő kell, általában 6 – 24 hónap, néha több, attól függően hogy milyen ütemben tudod a szükséges anyagokat elkészíteni.

Érdekességként megjegyzem, hogy ebben az üzletágban jellemzően a fiatalok vannak többségben, ám nagyon sok olyan résztvevő is akad, akik már régóta benne vannak, és a hajdani fiatalság mára egy kicsit érettebb, ám a népszerűség maradt a régi. Olyanok is vannak, akik eleve idős korban kezdték el, és a mai napig aktívak.

Ez mindaddig csak lehetőség marad neked, amíg nem döntöd el, hogy belevágsz. Ha a döntés megszületik, akkor kezdhetjük az érdemi munkát. Ha a döntéshez segítségre van szükséged, akkor kérdezz bátran, vagy böngészd az oldalt, mert lehet hogy a kérdéseidre már megadtuk a választ.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, Tedd fel a kérdésed, vagy mond el a véleményed.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?