Mi tehetek ha nincs pénzem megfizetni a fotózást?

Mi tehetek ha nincs pénzem megfizetni a fotózást?

Ha nincs rá pénzed, akkor meg kell oldalon önerőből. Ez alatt azt értem, hogy a számodra rendelkezésre álló lehetőségekból kell gazdálkodnod. Valószínüleg van egy okostelefonod, ami képes elfogadható képet készíteni. Profi képeket biztos nem fogsz tudni így készíteni, de indulásnak megteszi.

A fótósát ezzel is meg lehetoldani, már egy kicsit körülményesebb. A legkézenfekvőbb, hogy megkérsz egy barátot, vagy barátnőt, hogy segítsen neked ebben. Ha együtt csináljátok, lehet hogy ő is kedvet kap hozzá, így mindkettőtöknek könnyebb lesz.

A mobilos fotózásnak vannak nehézségei, ám egy kis gyakorlással megoldható hogy jó képek készüljenek. A leglényegesebb, hogy legyen elég fény, lehetőleg szabadban, vagy olyan helyen ahol van elegendő természetes fény. Egy szoba, mesterséges megvilágításban, csak profi eszközökkel megoldható, mobillal ne is próbálkozz ilyet csinálni, mert a minőség legalább olyan fontos mint a tartalom.

A következő saját erős megoldás lehet egy BRIDGE fényképezőgép beszerzése, ami nagyjából 60-70 ezer ft körül kapható. Az ilyen gépek minősége már majdnem közelít a profi képhez, de attól még távol áll. Egy ilyen géppel, már jó eséllyel próbálkozhatsz belső térben is, ha a megfeleő fényviszonyok adottak.

Ha a technikai nehézségeken túljutottál, akkor jöhet a tényleges fotüzás. Egy barátnő, vagy segítő, nagyon sokat tehet a sikeredért. Csinálj egy sorozatot, számolás nélkül, amennyit csak tudsz, lehet akár több száz képed is. Az így elkészült képeket utólag ki kell válogatni, kidobálni, ami homályos, ami pislogós, ami előnytelen képet mutat rólad, és ha mindent jól csinálsz, a végére megmarad 75-100 kép. Ez lesz a Te első portfólió sorozatod.

Fontos, hogy egy sorozaton belül ne legyen más helyszin, más ruha, más partner, egy sorozat konzekvensen, legyen egy egész mű. A másik helyszin, vagy ruha, már egy másik sorozat lesz.

Gyanítom hogy ha elkészítetted az elsőt, rá fogsz érezni, hogy ez mennyire élvezetes elfoglaltság, és egy cseppet sem fogod munkának érezni.

Jó szórakozást.

 

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?