Mi a legnagyobb nehézség, amivel szembe kell nézni?

A legnagyobb nehézséget ebben az üzletágban a jövedelmezőség miatt van. Ez így elsőre furán hangzik, de elmagyarázzuk. Ez az üzletág, hatalmas anyagi potenciált rejt magában, ami azt jelenti, hogy bárki, aki ebből részesedni akar, az fog is. Nagyon sok pénzről van szó.

Ebben az üzletágban, – néhány kivételtől eltekintve, – legfőképp csak nők “dolgoznak”, ám mégsem ők azok, akik a legjobban keresnek az üzleten. Miért? Egy példával elmagyarázom. Vegyük példaként egy írót, aki ír egy könyvet. Ennek a kiadási folyamatában vannak költségek, – nyomtatás, terjesztés, stb. – ám az eladások után járó bevételek, a mű szerzőjét illeti, vagyis a kiadások után megmaradó összeg, az övé lesz teljes mértékben. A szexiparban ez egy kicsit másképp működik, nem azért mert másképp kell, működnie, hanem azért hogy abból más is leszakíthassa a magáét. Az előző példánál maradva, illetve annak analógiára utalva, itt is ennek kellene lenni az alapnak, miszerint a modell képei, videói és minden más általa előállított tartalom után meg kellene hogy kapja a jogdíjakat, ám ez a valóságban nem minden esetben így történik.

Hogyan működik ez a valóságban?

A modell, ha csináltat egy portfólió sorozatképet, akkor az, mind a fotós szellemi és mindennemű tulajdona, és nem a modellé! Az előző példa szerint, ez olyan, mintha az író, az általa írt könyvet beadja egy kiadóhoz, aki ad az írónak pár százast, majd a könyv kiadása után, minden bevételt megtart magának, mert egy szerződés keretében azt lefektették, és az író alá is írta. Jó mi? És ez még nem minden.

Vannak olyan ügynökségek, amiket nem is lehetne ügynökségnek nevezni, akiknek a tevékenysége abból áll, hogy megszólítanak nőket, akiknek felajánlanak egy összeget, amiért cserébe te megmutatod magad, levetkőzöl, és egy nagyobb összeg fejében még le is szopod az ügynököt, vagy épp szexelsz vele! Egy ilyen akcióért 2-500€ fizetséget kaphatsz, ha leszopod, akkor talán még ezret is érsz nekik. ezek után jön a szerződés aláírása, hogy zsebre is tehesd azt az összeget, ami már a kezedben van. és persze megteszed, mert jól jön az a 350000 forint. Mi történik ezután?

A videód bekerül az ügynökség portfóliójába, és a rád költött összeg százszorosát keresik meg vele. A te videód, vagy képed sok esetben mindkettő, gazdaggá tesz másokat, és amikor neked elfogy a pénz, újra megkeresed őket, hogy megint leszophasd 1000€-ért. Ez a legtipikusabb példája annak, hogy a Te naivságod, és hiszékenységed másokat meggazdagíthat, ám téged ez nem nagyon segít ki a gazdasági mélypontból.

Luxus munka és luxus körülmények nyugati városokban.

Ez a legáltalánosabb lehúzás eszköze. El is mondjuk hogy miért. Biztos találkoztál már olyan hirdetéssel, amiben az áll, hogy: “Kiemelkedő jövedelem erotikus munkával, luxus apartmanunkban Németországban”, vagy ennek bármilyen változata. Ez úgy működik, hogy van valaki, valakik, akik bérelnek többszobás lakásokat nagyvárosokban, vagy akár vidéken, és oda toboroznak lányokat, akik majd a webkamera előtt megmutatják magukat, és ezzel jó sok pénzt kereshetnek. Vigyázat, ez sok esetben csapda, amiből nem könnyű kiszállni.

A lényeg, hogy beígérnek egy összeget, amit megkereshetsz, ami általában félmilliónak megfelelő euró, esetenként több. Ez a legtöbb nő számára nagyon ígéretes jövedelem, hisz Magyarországon ilyen fizetés csak egy közép vagy felsővezetőnek van, az átlag ettől nagyon messze esik.
Egy nő, aki még nem csinált ilyen munkát, de van hozzá affinitása és képessége, az nem tudja, hogy ezzel a munkával, akár 1-3 millió forintot is lehet keresni. A kérdés, hogy a félmillió és a havi 1-3 millió közti összeg hova tűnik el. Ezen gondolkozz el.

Mi az amiről nem tudsz?

Nem tudod, hogy ez a terület hogyan működik, nem tudod hogy mik a játékszabályok, és nem tudod, hogy miként lehetsz ennek a részese, és miként tudsz ebből valódi bevételt csinálni magadnak. Ez a terület amióta létezik, szinte változás nélkül így működik, sokan vannak, akik nagy pénzeket vágnak zsebre és általában a modellek kárára. A felmerült már benned a kérdés, hogy mi lenne ha… és ha már utána néztél, hogy mi lehetséges és mi nem, akkor azt tapasztalthattad, hogy ez az iparág így működik, és nem másképp. Ettől eltérő információt nem találsz mert szinte nincs is.

Ha mindenhol ezt látod és mindenhol ezt tapasztalod, akkor egy idő után elfogadod igaznak, és hinni kezded, hogy ez valóban így működik. Ha valahol olvasol olyan információt, ami nem egyezik meg azzal, amit te már igaznak fogadtál el, akkor képtelen vagy azt elfogadni, és azt gondolod hogy ez valótlan. Van néhány ember, aki képes átlátni a valóságon és képes észre venni a helyes információt.

A valódi és jó megoldás nálunk van

Íme a fenti állításokkal szemben a tények: Lehet úgy is működtetni ezt a területét a szexiparnak, hogy minden résztvevője a neki megfelelő juttatást kapja. A modell által, neki létrehozott tartalmak, és azok jogdíjai, a modell tulajdonában maradnak, azokra más nem jogosult. A modell és a menedzsment között létrejövő munkaszerződés, kitér minden lényeges pontra.  A modell által létrehozott, és a tulajdonában lévő képek, videó, írások, nem lehetnek más számára alapja a haszonszerzésnek. A modell célja, megegyezik a mi célunkkal, így annak elrésben őt maximálisan támogatjuk. Kiállunk a modellek jogaiért, és megszüntetjük a kizsákmányoló hozzáállást.

Ha keresgélni akarsz ebben a témában, megteheted, de mást nem fogsz találni, mint az itt felsoroltak. Ha valóban van egy célod, és azt valóban el akarod érni, akkor neked mi vagyunk a legjobb partner ebben. Ezt elfogadhatod, vagy nem, a döntés a tiéd. Szóval a legnagyobb nehézség az, hogy ismerd fel a valódi és az hamis ajánlatokat, és ösztönösen ismerd fel azt, ami a legtöbbet nyújta neked

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?