Melyik lehet nekem a legjobb választás?

Alapvetően a két lehetőség közt elég sok különbség van. A webkamerás showműsorból csak akkor és addig van pénzed, amíg jelen vagy és ténylegesen megmutatod magad. Ha bármi közbejön, ls kiesel, akkor ezidőre nincs jövedelmed, illete némi apró mégis csak van. 

Ha a saját portfólió mellett föntesz, akkor teljesen más a helyzet, hisz ez esetben nem neked kell megtermelni a bevételt, ezt megteszik helyetted a képeid. Amig a weboldalad neked dolgozik, addig Te szabad ember vagy, azt csinálsz amihez csak kedved van.

De…

Amikor eldöntöd hogy belevágsz, akkor még nullán vagy, minden szempontból. Mindkét esetben be kell járatni magad, meg kell hogy ismerjenek, elfogadjanak, és kialakuljon egy rajongói táborod. Ez lesz a későbbiekben a tőkéd, amiből még több bevételt tudsz csinálni.

A legjobb választás az, ha kezdetben mindkettőben benne vagy. Ennek több oka is van.

  1. Ha rendszeresen bent vagy a showban, akkor ott tudsz annyi pénzt összerakni, hogy havonta, vagy akár hetente csináltass egy új sorozatot, ami felkerül a portfóliódba. A kamera showba  bekerülni, gyakorlatilag ingyenes, ám szinte azonnal tudsz bevételt csinálni, amit általában kéthetente ki is fizetnek.
  2. Ha mindkét műfajban tevékeny vagy, legalább a kezdeti időkben, akkor megvan a lehetőséged, hogy promótáld saját magad, vagyis a sajátoldalon ki tudod tenni hogy a showban mikor vagy látható, lehet konkrét órarended, így biztosítva, hogy a rajongóid, biztosan ott legyenek, amikor fellépsz. Ugyan ez a helyzet visszafelé is,  kamera show profilodon elhelyezheted a wenoldalad elérhetőségét, illetve be tudod mutatni, hogy az érdeklődők, tudják mire számithatnak.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?