Lehet hogy én már öreg vagyok ehhez

Lehet hogy én már öreg vagyok ehhez

Ez a kijelentés nem állja meg a helyét! Az életkor nem akadály, sőt bizonyos szempontból előny is lehet. 

Én már öreg vagyok? A legtöbb nőben állandó jelleggel munkálkodik az összehasonlítás, ez szebb mint én vagyok, annak nagyobb mint nekem, amannak meg sokkal simább, meg laposabb, meg feszesebb, stb. Ez eddig rendben is van, a probléma ott kezdődik, amikor egy 50 éves nő saját magát hasonlítja össze egy 20 évessel. Ha már össze akarod magad hasonlítani másokkal, akkor az legyen egy korban hozzád közelebb álló, akinek hasonló adottságai vannak. Ha így teszel, nem ér túl nagy meglepetés, és a jó hangulatod is megmarad.

A modell szakmában nincs korhatár, 18 éves kortól bárki lehet népszerű. Sok modell van, aki már túl van a 60 vagy 70 éven, és mégis sokan imádják, rajonganak érte. És nem csak a saját korosztálya, hanem a fiatalok is. Mint említettem vagy előnye is. Az idősebb korosztály viszonylag ritka, 50 felett, azt gondolják a nők, hogy rájuk már nincs szükség, hogy nem tetszik már senkinek, de ez nem így van. Az idősebb korosztályban viszonylag kevés modell dolgozik, ennek talán csak az egyik oka, a fent említett, ám az is lehet hogy anyagilag már nincsenek rászorulva, hogy továbbra is aktívak legyenek, hisz az előző 10-20 évben felépített, portfóliók száma, és az azokból származó bevétel, lehetővé teszi számukra, hogy azzal foglalkozzanak ami valóban fontos nekik.

Szóval kevesen vannak, és épp ezért sok rajongójuk van. De elárulok még egy titkot. Nem a kor számít, sem az hogy ráncos vagy-e vagy sem, vagy hogy van pár plusz kilód. A legfontosabb hogy legyen kisugárzásod, hogy lássák rajtad, hogy boldog vagy, és vidám! Egy mosolygós nagyi sokkal sikeresebb lehet, mint egy tini “bombázó” aki mindig csak “vicsorog”, és láthatóan utálja az egész világot.

Lehet hogy én már öreg vagyok ehhez

Lehet hogy én már öreg vagyok ehhez – További képekért kattints a képre!

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?