Kezdjük az alapoktól

Ma Magyarországon megfigyelhető az a jelenség, hogy lányokat, nőket, keresnek meg egy ajánlattal, miszerint nagyon sok pénzt kereshetnek azzal, hogy szex tartalmú fotó vagy videó készítéséhez modellt állnak. Ez nem ritka, szinte minden második nő kapott már ilyen ajánlatot. Amit tudnod kell, hogy ezek az akciók neked aprópénzt adnak, (100€ – 1000€) ám aki a gyártó, a megrendelő, milliókat fog rajta keresni. A mi célunk, hogy ezt a rabszolgamunkát a Te javadra fordítsuk, hogy Te legyél az, aki a milliókat bevételként elkönyvelheti!

Ahhoz hogy sikeres legyél 2 dolog szükséges. Kezdjük az alapoktól. Az első, hogy merd magad felvállalni a nagyközönség előtt, a másik, hogy legyen benned egy jó adag exhibicionizmus. Szerencsés esetben mindkettőből bőségesen.

Ha eljutottál ide a weboldalra, akkor már van benned némi kíváncsiság, hogy vajon hogyan lehet nagyon sok pénzt keresni a fotózással. Elmondjuk.

Mi szükséges, ahhoz hogy sikeres legyél?

Először is kell nagyon sok fotó. Olyan fotók, amik megmutatnak téged, és nem csak felületesen, hanem mélységében is, nem csak képletesen, hanem szó szerinti értelemben.

Olyan képekre van szükség, ami eladható, amire van  vevő. Nyugi, a férfiak nem igazán válogatósak, ha bekattan náluk a “tetszik” akkor már jó vagy náluk. Szóval olyan képekre van szükség, ami megmutat téged, ha lehet fokozatosan, ami azt jelenti, hogy egy sorozat első képei, szolid, ruhában pózolós kép, aztán a sorozat vége felé már mindet feltárhatsz magadból.

Mi az a minden? Ennek csak a Te merészséged és a képzelet szabhat határt. Lehet egyszerű pózolós kép, a ruhásból a meztelen felé, de lehet vadabb, lényegre törő, és beleadhatsz mindent. Minél többet mutatsz meg, annál kelendőbbek lesznek a képeid.

Ha neked már eleve vannak ilyen fotóid, akkor hamar sikeres lehetsz, de ha nincs, akkor időt kell rá szánnod hogy legyen. Nagyon sok kép. Ideális esetben számolhatsz 100-200 fotósorozatot, ami egyenként 75-125 képből áll, ami lehet hogy nem tűnik soknak, de az elkészítéséhez viszonylag sok idő kell.  Ha heti 5 sorozatot meg tudsz csinálni, akkor egy nyár alatt megvan az alap, de ha csak heti 1 fér bele, akkor akár 2 évig is eltarthat. De nem is ez a lényeg, idő van, nem sürget senki, ám a kereseted, akkor indul be igazán ha minél több képed “dolgozik” neked.

Másodsorban kell egy olyan felület, ahova a képeket fel tudod tenni, ahol az érdeklődők láthatják, és akik majd fizetnek neked azért hogy láthassák.

Ezt a weboldalt mi megcsináljuk neked. Persze nem ingyen, de az induláskor ez neked nem fog gondolt okozni. Az így elkészült weboldal fogja neked megtalálni és a malmodra hajtani majd azt aki fizet. A látogató nem sokat lát majd, csak néhány hangzatos kulcs mondatot, néhány képet ízelítőnek, és a lehetőséget , hogy hozzáférjen a többi képedhez is. Ezt persze majd csak akkor kapja meg, ha kifizeti a belépő díjat, ami általában 20$ – 40$ között mozog. A kezdőknél az új oldalaknál értelemszerűen az alacsonyabb ár a domináns, de ha befutottál már, akkor lehet feljebb nyomni az árakat, hisz a rajongók mindent megadnak a kedvenceikért.

Mennyit kereshetsz ezzel a lehetőséggel?

Erre a kérdésre nem lehet egy összeget mondani, hisz nagyon sok tényezőtől függ. De lássuk kicsit részletesebben.

Ha van elég sok képed, akkor viszonylag sok látogatót hozhatsz be az oldalra. Minél több, annál jobb. De nem elég csak a képek száma, sok függ attól hogy mennyit mutatsz meg magadból, és milyen a képek minősége. Itt nem arról van szó hogy Te milyen vagy, hanem a képek technikai minősége a fontos. Persze a legfontosabb Te vagy, és a cél hogy minél több látogatód legyen és ezzel egyre több bevételed.

Mit gondolsz, ezen a bolygón hány férfi lesz kíváncsi rád? 100? 1000? 100.000? Vagy több? Igen, a cél az egész bolygó, nem a 10 millió magyarra, arra nagyjából 3 millió magyar férfira alapozzuk a sikered! Azoktól nyugodtan éhen-halhatnál. Gondolkodj nagyban, ezen a bolygón él kb. 4 milliárd férfi. Szerinted ezek között van legalább 1000, aki fizetne neked egy hónapra 20$ azért hogy láthasson? Biztos lehetsz benne.

Akkor számold ki, hogy egy hónapban 1000 látogató fejenként 20$ havidíjjal, az neked nagyjából 20.000$, ami valamivel több mint 5 millió forint. Itt megjegyzem hogy biztos vagyok benne, hogy nem 1000 rajongód lesz, hanem ennél nagyságrendekkel több. A számolást rád bízom.

Hogyan tovább?

Ha már felépítettük neked a jövődet, akkor csak annyi a dolgod, hogy időről időre, jelen kell lenned, időnként meg kell magad mutatnod, és időnként be kell dobni egy-egy újabb fotó-sorozatot, esetleg videót, hogy a rajongóid lássák, hogy még megvagy.

Ha szeretnéd fokozni a megjelenésed, vagy a bevételed, akkor lehet duplázni is, létrehozunk neked egy újabb oldalt, ami más stílusban más nézőpontból mutat meg téged. Ezzel ugyan az a munka mint az elsővel, de ez már sokkal könnyebb, hisz van bőven tapasztalat.

Ha még tovább akarod növelni a bevételed, akkor egy hirdetés lehet a jó választás, hisz ezzel akár havonta megduplázhatod a bevételed.

A lehetőségeid végtelenek, csak rajtad múlik hogy mi az ami neked reális, ami belefér, mi az amit megtennél ennyi pénzért.

Távlati lehetőségek

A nőknek általában az az első kérdése, hogy kell-e adózni ez után?
Persze hogy kell, ez alól nincs kivétel. Bár lehetőségek vannak, mindenhol vannak kiskapuk, bár ezen a szinten vehetsz magadnak saját adószakértőt, és könyvelőt, ők majd tudni fogják, hogy miként járhatsz a legjobban.

A másik általános kérdés, hogy meddig lehet ezt csinálni?
Erre sincs konkrét válasz. Van aki csak néhány évig csinálja és utána visszavonul, de van aki még 70 éves korában is aktív marad, és végig élvezi minden pillanatát. A döntés ismét csak a te kezedben van, bármikor kiszállhatsz, és új életet kezdhetsz, hisz amit az első néhány évben létrehozol, az egészen addig fennmarad és termeli neked a bevételt, amíg működésben tartod. Ebbel elvileg még az unokáid is kényelmesen meg fognak élni.

Kinek való ez a munka?

Tulajdonképpen bárkinek, és valójában nem is munka. Ha van benned némi exhibicionizmus, akkor ez pont neked való, és élvezni fogod minden percét. Ha csak a pénzért akarod csinálni, akkor egy kicsit nehezebb a dolog, mert akkor valóban munka lesz neked, de az eredmény ugyan az, és a végére megszereted majd.

Kiknek ajánljuk? 

Lényegében mindenkinek, aki élvezi a helyzetet, amikor megnézik, megcsodálják. Ha nem ez a helyzet, hanem csak a pénz miatt vágnál bele, akkor leginkább azokhoz szólunk, akik a vidéki élet mellett nem találnak megfelelő és rendesen fizető munkát. Azok számára is lehet megoldás, akik iskolázatlanságuk miatt nem tudnak elhelyezkedni, hisz itt nem kell a tudás, a szakértelem, elég ha csak ösztönösen tudod a megjelenéseddel felkelteni az érdeklődést másokban. Továbbá azok számára is ajánlott, akik szükségből, esetleg hitel gondokból próbálnak kiutat találni.

Ha még több információt szeretnél kapni, akkor böngészd ezt a weboldalt, nagy valószínűséggel megtalálod a kérdéseidre a választ, de ha mégsem, akkor írj nekünk, és amint tudunk válaszolunk neked.
Ha van további néhány perced, akkor kérlek töltsd ki a kérdőívünket, így segítesz nekünk hogy hatékonyabb szolgáltatást nyújtsunk neked.

[contact-form-7 id=”5″]

Remélem segített neked a döntésben ez a kevés információ. Ha nem, ha maradtak benned kérdések, akkor azokat nyugodtan tedd fel nekünk, hogy a válaszok után mielőbb bele tudj vágni.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?