Hétvégi csajos buli, casting és fotózás

A hétvégére volt betervezve egy Hétvégi csajos buli, casting és fotózás. Három lánnyal volt egyeztetve időpont, egy egész napos eseményre. eredetileg a stúdióban lett volna, de mivel nagyon jó idő volt, ezért a kertben rendeztük meg az eseményt.

Három nő három korosztály, egy kicsit tartottunk is tőle, nehogy rivalizálás, vagy versengés legyen, de szerencsére semmi ilyen nem történt, mindannyian kedvesek és toleránsak voltunk egymáshoz.

Néhány szóban bemutatom a lányokat. Andrea 21 éves, alkalmazott, és nagyon exhibicionista, imádja saját magát, és ha mások megcsodálják. Nagyon tüzes menyecske, állandóan nedves a puncija, és ő tesz is azért hogy ne vesszen kárba, az illatos nedű.

Anita 37 éves, elvált nő, Andreához hasonlóan ő is temperamentumos, ám ő nem annyira szereti megmutatni magát, sokkal inkább izgató számára, ha különleges helyzetekben mások meglesik.

Barbara a mai mezőny legérettebb tagja, 57 évesen, egy picurkát sem marad el a társaitól, sem megjelenésben, sem az attitűdjével. Ő egy ízig-vérig nudista, sok titkos gondolattal, amiről még soha senkinek nem beszélt, ám ígéretet kaptunk arra, hogy megossza velünk a titkait.

Így voltunk öten. A megérkezést követően, egy kis frissítő és csipegetni való ropogtatása közben, mindenki elmondta magáról, mi a legfontosabb, tulajdonsága, ki mit szeret, és mik a terveik, a fotózással, és a jövőt megváltoztató saját modell biznisz felépítésével.

Mondanom sem kell, hogy sok-száz képet készítettünk, szólóban és közösen is, amivel mindenki nagyon elégedett volt. Ám mindhárman szeretnének az ismerőseik előtt titokban maradni, ezért ezeket a képeket nem tesszük közzé, és ami talán még rosszabb hír, hogy a weboldaluk sem jelenik meg Magyarországon.

De most nézzük egy kicsit a dolog érdemi részét. Ez volt az első alkalom, hogy közösen összejöttünk, előtte sem ismertük egymást, és nem ismerték a lehetőséget arra, hogy saját vállalkozásuk legyen. Beszélgettünk, ami inkább kérdezz-felelek volt, hisz nekik volt számtalan kérdésük, amire nekünk meg kellett adni a válaszokat.

Lássuk sorban, a leglényegesebb témákat. Az első kérdés, amit mindhárman feltettek, hogy mennyit lehet keresni. Pont ez az a kérdés, amire előre nem tudunk választ adni, hisz a bevétel, csakis tőled függ, hogy mennyire vagy nyílt, és bevállalós, mennyire vagy közvetlen másokkal, mennyire ismered az adott nyelvet, stb,stb… A férfiakat és a szépséget ismerve, nem fog senki csalódni.

A második kérdés, amit nekünk szegeztek, hogy mit lehet, kell, illetve ajánlatos megmutatni a képeken, videókban. Erre a kérdésre viszonylag könnyű válaszolni. Mutass meg mindent, amit szeretnél, aztán minden mást is, ami kimaradt. A férfiak mindent akarnak látni, és lehetőleg minél kevesebb ruhát, ami takar. A legáltalánosabb témák, amikor ruhából apránként kivetkőzöl, aztán megmutatod magad minden irányból, minden pózban, a legintimebb mélységig.
A második általános megjelenés, az elején hasonlóan a vetkőzős módhoz, aztán a pucérságban megmutathatod hogy milyen játékokat kellékeket használsz, azokat milyen módon. Mutasd meg hogyan maszturbálsz, miként használod a játékaidat, és mutasd meg milyen az, mikor igazán elélvezel.

Ezeken kívül ami ezeknél is népszerűbb, ha nem egyedül vagy, hanem egy barát vagy barátnő segít neked abban, hogy minél többet tudj adni a nézőknek. Ez a fajta sorozat, szinte megköveteli, hogy ne csak a vizualitás legyen a fő téma, az ilyen szituációkban, minden megengedett, amit a szex jelent számodra.
Ami ezeknél is kelendőbb, azok az extrém helyek, különleges helyek, és a nyilvános helyek. Ha ezek valamelyikén csinálsz egy sorozatot, az biztos siker lesz.

Beszélgettünk még nagyon sok dologról de ez majd egy másik alkalommal kerül megosztásra. Ha valaki képekre vágyott volna, azok számára nincs jó hírem, mert az itt közzétett képek egy másik esemény volt, a tavalyi évben. De talán a következő fotózáson már készülhetnek megosztásra váró képek. A nyár folyamán lesz még ilyen.

Addig is legyetek jók, és ha többet akartok megtudni, írjatok!
English Version. Click Here!

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?