Exhibicionista lányokat keresünk

Fiatal exhibicionista beállítottságú lányokat keresünk, akik szeretnének sok pénzt keresni.

Ez eddig eléggé közhelyes, nézzük kicsit részletesebben is.

Megtanítalak arra, hogyan tudsz hosszú távon jelentős anyagi forrásokat biztosítani magadnak, ami akkor is termeli neked a pénzt amikor éppen alszol.
Nos, igen a szex, de nem a hagyományos értelemben. Az exhibicionizmus annyit jelent, hogy szereted megmutatni magad nyilvánosan, vagy extrém helyzetekben. Ezzel felvállalod magad, ami lényegében a magánélet jelentős átalakulását vonja maga után, ám biztosítja neked, hogy jelentős jogdíj jellegű bevételed legyen.
Mit jelent ez? Azt, hogy a ma létrehozott, “termékeid” akkor is termelik neked a pénzt, amikor már kiszállsz belőle, családot alapítasz, és éled az életed.

A családalapításhoz és annak a fenntartásához elég sok anyagi forrásra van szükség, amit ma Magyarországon csak kevesen tudnak előteremteni. Egyáltalán bármihez nincs elegendő pénzforrás.
Amit megtanítok neked, azzal könnyedén tudsz havonta akár 1 millió forintnak megfelelő összeget keresni, a felső határ a csillagos ég. Havonta!
Van még valami, amit tudnod kell erről a “munkáról”!
Ez valójában nem munka, hanem szórakozás, hisz amit teszel élvezettel csinálod. Ha nem így van, akkor valóban munka, mégpedig nagyon kemény munka. Továbbá nincs főnököd, nincs kötelező óraszám, amit le kell dolgoznod, nincs munkahely ahova be kell járni, lényegében bárhol és bármikor tudod csinálni, ha van neted.

Ha eddig elolvastad és még mindig érdekel, akkor nézzük egy kicsit közelebbről meg a dolgot.

Mint fentebb említettem, megtanítalak dolgokra. Hogyan működik a rendszer, mit és hogyan kell tenned, hogy a legjobb lehess. Ezeken felül elkészítem neked a személyre szabott profilodat és a hozzá való anyagokat is.
Mielőtt a részletekbe belemennénk, egy lényeges dolog van amit tudnod kell. Ha elvállalod a megbízást, akkor Te nem a beosztottam leszel, én pedig nem a főnököd. Nincs semmiféle függőségi viszony, ám mindkettőnknek érdeke, hogy gyorsan és jól megtanuld azt ami elhozza neked a jövődet. Ha létrejön a munkakapcsolat, az csak és kizárólag szimpátia alapján lehetséges.

Mint említettem ez a munka lényegében szex, de ezt nem másokkal kell megtenned, sőt senkivel nem kell szexelned, csak mutasd meg magad olyannak amilyen valójában vagy: érzéki, kedves, okos, és vidám lánynak, aki élvezi az életet.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?