Exhibicionista beállítottságú lányokat keresünk! Kiemelkedő jövedelem!

Exhibicionista beállítottságú lányokat keresünk, akik szeretnének sok pénzt keresni.

Exhibicionista beállítottságú lányokat keresünk. Megtanítunk arra, hogyan tudsz hosszú távon jelentős anyagi forrásokat biztosítani magadnak, ami akkor is termeli neked a pénzt amikor éppen alszol.
Nos, igen a szex, de nem a hagyományos értelemben. Az exhibicionizmus annyit jelent, hogy szereted megmutatni magad nyilvánosan, vagy extrém helyzetekben. Ezzel felvállalod magad, ami lényegében a magánélet jelentős átalakulását vonja maga után, ám biztosítja neked, hogy jelentős jogdíj jellegű bevételed legyen.
Mit jelent ez? Azt, hogy a ma létrehozott, “termékeid” akkor is termelik neked a pénzt, amikor már kiszállsz belőle, családot alapítasz, és éled az életed.

A családalapításhoz és annak a fenntartásához elég sok anyagi forrásra van szükség, amit ma Magyarországon csak kevesen tudnak előteremteni. Egyáltalán bármihez nincs elegendő pénzforrás.
Amit megtanítok neked, azzal könnyedén tudsz havonta akár 1 millió forintnak megfelelő összeget keresni, a felső határ a csillagos ég. Havonta!
Van még valami, amit tudnod kell erről a “munkáról”!
Ez valójában nem munka, hanem szórakozás, hisz amit teszel élvezettel csinálod. Ha nem így van, akkor valóban munka, mégpedig nagyon kemény munka. Továbbá nincs főnököd, nincs kötelező óraszám, amit le kell dolgoznod, nincs munkahely ahova be kell járni, lényegében bárhol és bármikor tudod csinálni, ha van neted.

Ha eddig elolvastad és még mindig érdekel, akkor nézzük egy kicsit közelebbről meg a dolgot.

Mint fentebb említettem, megtanítalak dolgokra. Hogyan működik a rendszer, mit és hogyan kell tenned, hogy a legjobb lehess. Ezeken felül elkészítem neked a személyre szabott profilodat és a hozzá való anyagokat is.
Mielőtt a részletekbe belemennénk, egy lényeges dolog van amit tudnod kell. Ha elvállalod a megbízást, akkor Te nem a beosztottam leszel, én pedig nem a főnököd. Nincs semmiféle függőségi viszony, ám mindkettőnknek érdeke, hogy gyorsan és jól megtanuld azt ami elhozza neked a jövődet. Ha létrejön a munkakapcsolat, az csak és kizárólag szimpátia alapján lehetséges.

Mint említettem ez a munka lényegében szex, de ezt nem másokkal kell megtenned, sőt senkivel nem kell szexelned, csak mutasd meg magad olyannak amilyen valójában vagy: érzéki, kedves, okos, és vidám lánynak, aki élvezi az életet.

A saját fizetős portfóliód

Létrehozunk neked egy weboldalt, ami otthont ad a saját képeidnek, portfóliónak, blognak, és minden másnak amit szeretnél megosztani a nagyvilággal. E a weboldal csak ízelítőd ad a tartalmakból, ám ahoz hogy valaki hozzáférjen mindenhez, foizetnie kell neked. Az átlagos havidíj 10-30 dollár között mozog. ha van 1 vagy 10, 100 havídíjas rajongód, akkor könnyedén kiszámolhatod, hogy ebből neked menyi bevélteled lehet. A havidíj elnevezés utal arra, hogy csak 1 hónapra szól, utána meg kell újítani, hogy továbbra is hozzáférjenek a képeidhez. A meglévő rajongókat úgy tudod újra és újra visszahozni, ha folyamatosan vannak új tartalmak, képsorozatok, videók, stb. Minél több a tartalom, annál több a látogatód, és egyben a látogatóid rendszeres előfizetőkké is válnak. akkor lesz az oldalad a legjobb, ha már van fent 50-100 fotósorozat, és legalább annyi vedeó is.

Ha csak 3-5 fizető látogatód van, akkor a bevételed már annyi, mint egy átlagos magyarországi bér, ám a népszerűségtől és a minőségtől függően, lehet több száz vagy akár több ezer előfizetőd is.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?