Erotikus munka Exhibicionista lányoknak

Élő szexshow, interaktív előadás

Erotikus munka hölgynek- kiemelkedő jövedelem.

“Erotikus munka Exhibicionista lányoknak. Szállás van, jó kereset, igényes
tiszta környezet, kezdök is, központi részen találhato, közel az üzletekhez. Gyere
és keress sokat és élj jobban mint eddig.”

Ez egy példája a sok hirdetésnek, amit naponta láthaszt, persza csak ha ilyenet keresel.

Most pedig megtudhatod hogy ez hogy működik.

A webkamerás szexmunka jellemzően abból áll, hogy van egy számítógép, vagy akár csak egy mobil, és ezen keresztül élő adálsban megmutatod magad, a bájaid, és ha többet is akarsz keresni, akkor ennél többet. A legáltalánosabb amikor maszturbálsz, és a nézők csak nézik, (persze nem csak nézik) és akinek tetszel, az dob neked valamennyi zsetont. (ahány hely, annyiféle elnevezése van) A ráfordított idő, és a megmutatott báj függvényében igy összejöhet neked 50-300$ esetenként még ennél is több. Ha csak 100$ számolunk, (ennyi átlagosan mindenkinek összejön egy nap) akkor kereshetsz ~800.000 Ft-ot egy hónapban.

Akinek van erre lehetősége, az nem egy helyen jelenik meg, hanem akár 3-4 oldalon is mehet a közvetítés egyidőben, ami azt jelenti, hogy 0.8 M szorozva…

Akinek a helyi viszonylatban nem sikerül állást találni, (bizony sok ilyen van) annak tulajdonképpen nincs is más lehetősége a pénzkeresetre, mint hogy ilyen formában eladja magát. Van akinek ezt nem veszi be a gyomra, és inkább nyomorog, de van aki úgy tekint rá mint munka, és megcsinálja. A döntés a tiéd.

Mi kell hozzá? Először is kell egy hely, egy lakás, egy szoba, ahol nem zavar meg senki, és nyugodtan dolgozhatsz. A saját otthonodban ha ezt meg tudod valósítani, akkor máris kezdhetsz, ha nem, akkor kell találnod egy megoldást. Ez legideálisabb esetben lehet egy bérelt lakás, Ha van annyi pénzed, hogy kezdésnél kifizesd. Ha ez megvan, akkor már csak a technika hiányzik, ami egy laptop, egy okosmobil, és net. Ezek után jöhet a regisztráció és kezdődhet a buli.

Sokaknak ez nem működik, mert nincs saját lakás, vagy akár egy szoba, nincs lehetőség bérletre sem. Mit lehet ilyenkor tenni?

Vannak férfiak, (általában férfiak) akik, kibérelnek egy lakást, 2-3 szobásat, és kiadják lányoknak, akik ezt a munkát választják megélhetésükként. Pontosabban alkalmaznak téged, hogy dolgozz nekik, és Te is jól jársz.
Ha több vonalon akarsz “dolgozni” akkor stúdióóként kell regisztrálni. Aki így lesz tagja egy ilyen közösségnek, annak van lehetősége, több modellt is alkalmazni, a saját stúdiójában, vagyis bármennyi nőt dolgoztathat ilyen formában.

Amit tudnod kell erről!
A stúdió eleve részesedést kap a csajok után, vagyis a bevétel egy része hozzájuk vándorol. Ezután ha korrekt, akkor a fennmaradó részt a lányoknak adja, de sajnos sok esetben még ezt is megfelezik. Tehát amiért Te megdolgoztál, annak csak egy részet fogod megkapni. Persze a stúdiónak fizetni kell a rezsit, a lakás költségeit, stb, ám a lényeg az, hogy bármennyit is “dolgozol” egyre több pénzedet nem kapod meg. Ám a legrosszabb a dologban, hogy ha valamiért kiesel, (betegség, baleset, etb.) akkor nincs bevétel, és így a “munkáltatód” lojalitására vagy bízva, vagy segít átvészelni, vagy nem. Ez a kockázat a tiéd.

Nos. A fentieket figyelembe véve, szeretnék segítséget adni azoknak a lányoknak, akik a pénzkereset e formáját választják. Legyen az kényszer, vagy akár élvezet. Lássuk be kevés olyan “munkahely” van, ahol szó szerint élvezed a munkádat. Ha eddig másnak dolgoztál, és van már tapasztalatod, és némi bevételed, akkor itt az ideje hogy válts és magadnak termelj, ne másnak!

Nézzük mit hozhatsz ki a lehetőségekból.
Alapul vegyük azt, hogy van hol laknod, jó esetben van külön szobád. Mi kell még? Kell egy számítógép, (lehetőleg nem egy őskori) szükséges még az internet, és kell egy webkamera. Ha ezek mindegyike van már neked, akkor kezdésnek megteszi.
Ezeken kívül szükség van még néhány programra a számítógépen, és a legfontosabb, regisztránod kell egy olyan pénzkezelő oldalra, ahonnan majd a “fizetésed” megkapod. Az angol nyelvet alapfokon ismerők, elboldogulnak ezekkel, de aki nem beszél idegen nyelvet, annak bizony szüksége lehet segítségre.

Ha megvan a géped, rajta minden progi ami kellhet, van neted és kamerád, akkormáris kezdődhet a móka, ám ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Első alkalmakkor biztosan zavarban leszel, és szégyenlős is, mint még soha. Ez el fog múlni néhány nap alatt, nem is kell erre tőbb szót fordítani. Ahogy múlik el a zavarod, úgy lesz egyre több látogatód és rajongód, és minél több van ezekből, annál több lehet a bevételed is. Nézzük meg egy kicsit, mitől lehet több vagy kevesebb a rajongód és így a bevételed.

Negatívan befolyásoló tényezők:

  • 1. Sötét, homályos a képed, akadozik vagy lassú a net, darabos a kép – ezek techikai dolgok, az esetek többségében beállításokkal javítható a dolog.
  • 2. Annyira szégyenlős vagy, hogy nem múlik el a szorongásod – ezt már nehezebb kezelni, magadban kell rendbetenni a dolgokat, ha nem megy, ne is erőltesd, mert nem fogsz keresni így semmit.
  • 3. Ha nem tudsz alapszinten angolul, akkor ne beszélj, ne irkálj, inkább csak mutasd magad
  • 4. Ha az alapbeállítottságod apatikus, aki általában szomorú, akiben mindig munkál a düh, akkor szintén nehéz lesz a dolgod, de ha fel tudsz venni egy másfajta attitűdöt, egy pozitív hozzállást, akkorlehetsz még sikeres, és ha ez megtörténik, akkor ez a személyiséged részévé válik.

Pozitívan befolyásoló tényezők:

  • 1. A legjobb ha a kép és a hang a lehetőségekhez képest a legjobb élményt nyújtja
  • 2. Ha alapvetően vidám természetű és nyitott vagy mások felé, akkor könnyedén fogod venni az akadályokat is
  • 3. Minél többet mutatsz meg magadból, annál népszerűbb lehetsz, ám meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt.
  • 4. Legyél mindig udvarias, köszönj meg minden adományt, minden bókot!
  • 5. Idegen nyelvtudás előny, de nem feltétel.

Biztos felmerül benned a kérdés, hogy mit hogy kell csinálnod, hogy sikeres legyél. Jó kérdés. Először is tartsd meg a saját egyéniséged, ne vegyél fel semmi olyat, ami nem te vagy, légy természetes, és mindig mosolygósan vidám. Ez a lényege mindennek. Minden ilyen oldalom van egy sikeresség szerinti rendezés, vizsgáld meg, hogy aki sikeres, az miért sikeres, és nézd meg a mezőny végét, hogy akik ott unatkoznak, azok miért tartanak ott. Ha megfigyelsz mindent, és meg is érted, akkor már csak el kell sajátítanod ezeket a viselkedési formákat, tevélenységi, megjelenési tartalommal együtt, és hozzá kell adnod a saját egyéniségedhez.

Még egy fontos dolog van, amit mindig szem előtt kell tartanod. Ha Te 18 éves vagy, vagy épp 58, tisztában kell lenned az adottságaiddal a külsőddel, és a megjelenéseddel! Ez nem azt jelenti, hogy csak a 18 éveseknek van lehetőségük sokat keresni. Csak annyi, hogy ha Te 58 éves vagy, akkor NE hasonlítsd magad egy 18 éveshez! Ha minden áron hasonlítani akarod magad valakihez, akkor keress egy hasonló korú valakit, és vele vesd össze a tulajdonságaidat, mert így sokkal reálisakk képet fogsz kapni.
Ehhez egy fontos észrevétel! A kor nem számít. Vannak akik a fiatalokat részesítik előnyben, és vannak, akik az érettebb idősebb husikat szeretik. Hidd el hogy egy 90 éves nénikét is megcsodálnak a férfiak.

Ha még bizonytalan vagy, esetleg több információra van szükséged, akkor írj nekünk, és amint tudunk válaszolunk.

[contact-form-7 id=”608″]

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?