Bizonytalan vagy? Kételyeid vannak? Segítünk!

Bizonytalan vagy? Kételyeid vannak? Segítünk!

Az egész világon, de főleg Magyarországon elterjedt jelenség a mások kihasználása, a lehúzás, a rosszindulat, és az intrika. Ha Te is így érzel, az tökéletesen érthető, nem hibáztat ezért téged senki.  De hogy láss tisztán, elmondunk neked néhány dolgot, ami talán más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Nagyon sokan találkozhattatok már olyan “ügynökkel” akik bárhol megszólíthatnak téged, facebook, közösségi oldalak, emailben, vagy akár személyesen az utcán. Egy ilyen megkeresés lényegében nagyon célratörő, felajánlanak neked egy összeget, amiért cserébe neked meg kell jelenni egy fotózáson, vagy filmforgatáson, ahol meg kell tenned olyan dolgokat, (szex) ami az adott körülményeket figyelembe véve, lehet hogy neked nem jön be, ám a felajánlott összeg, – esetenként ennek a növekvő összege, – mégis csak hatással van rád, és máris benne vagy az akcióban.

Egy ilyen esemény magában foglalhat bármit, ami a szexben is előfordul, és Te megteszed, mert kell a pénz. 1000 euróért még azt is bevállalod, hogy leszopsz egy idegent, vagy szexelsz vele, esetenként az is előfordulhat, hogy 8-10 pasi veri rád a faszát, vagy akár kikötnek és kiszolgáltatnak másoknak.Kemény dolog ez. Még akkor is ha egyébként olyan dolgot kell megtenned, amit egyébként szeretsz csinálni.

Nem ritka az olyan ajánlat sem, ami arról szól hogy az utcán leszólítanak, és ott helyben kell a munkát elvégezned, adott esetben a kapualjban fog egy idegen téged megkúrni, de lehet hogy csak egy szopás lesz belőle. Azén megkapod a pénzed és soha többet nem látod őket.

A “munkát” elvégzed, megkapod a fizetséged, aláírtad a szerződést, és látszólag be is van fejezve az akció, mindenki boldog. De nézzük meg kicsit közelebbről a dolgot.

Tudod hogy mit írtál alá?
Lényegében azt, hogy lemondasz minden jogodról és követelésről a gyártó javára, és hozzájárulásod adod, hogy ők szabadon felhasználhatják a rólad készült anyagokat. Lehet hogy ezt nem is tudtad? Lehet hogy olyan nyelven íródott amit nem ismersz? Lehet hogy neked mást mondtak? Bármi lehetséges. Miután a mű elkészült, a producer, és/vagy iroda a rólad készült képi anyagokat használni is fogja, napokon belül elárasztják vele az internetet, és milliókat fognak rajta kaszálni. Na jó, nem csak rajtad, hanem a több-száz másik nőről készült képekkel és videókkal. A milliókat dollárban vagy euróban értsd.

Ez ellen nem tehetsz semmit, hisz beleegyeztél, aláírtad, és megkaptad a fizetséged, ami lassan kezd elfogyni. Mit tudsz tenni? visszakeresed őket, és újból eladod magad, és megint lesz pénzed. és ebből már nem tudsz kiszállni, vagy csak nagy nehézségek árán.

Ez a metódus tisztán csak arról szól, hogyan lehet sok pénzt keresni, kihasználva a lányok naivitását, a szükséget, őket felhasználni a saját cél eléréséhez. Ez ilyenek számára egy nő csak eszköz, az alanya a hatalmas bevételek gyártásának. 

Alább egy videó, hogy értsd miről is van szó.

A VIDEÓ UTÁN OLVASD TOVÁBB

Van megoldás

A fentieket olvasva gondolhatnád azt, hogy ez egy ilyen üzletág, és nincs megoldás. De ige, van megoldás. Ami az egyszerűségénél fogva lehet hogy hihetetlenül hangzik. Mi egy etikusan működő, hosszú távú együttműködés alapjait fektetjük le most, aminek Te is a része lehetsz.

Ha már elolvastad az oldalon, hogy mire alapozzuk az együttműködést, hogy mi a koncepció lényege, akkor az első lépésen már túl vagy. Most pedig elmondjuk hogy mire számíthatsz ha készen állsz a közös munkára.

Az első és legfontosabb dolog amit tudnod kell, hogy mi nem használni akarunk téged, nem leszel soha a bármunkásunk. Amit adunk neked, az egy jól felépített portfólió, amivel Te sok pénzt fogsz keresni. Nem mi, hanem Te! Ennek a részleteiről és az anyagi kérdésekről majd később részletesen beszámolunk.

Felépítjük a Te imázsodat, a logótól a dizájnig mindent megkapsz, neked csak a tartalmat kell hozzáadnod, képek videók, történetek, stb, minden és bármi ami fontos lehet veled kapcsolatban. Ez egy folyamat, ami akkor kezd el neked pénzt termelni, amikor már megfelelő mennyiségű tartalmat tudsz közzétenni, és amikor a weboldalad már széles körben ismertté válik.

A sikered legnagyobb része ezen múlik, és ha tisztában vagy az adottságaiddal, akkor már van némi elképzelésed arról, hogy hány látogatót várhatsz a weboldaladon. Ám ennél több is van. Mint említettem ez egy hosszútávú kapcsolat, (lesz) aminek az alapja a bizalom és a szimpátia. Minden modell, aki velünk dolgozik, akinek már elkészült a saját weboldala, és akiknek már van használható mennyiségű tartalom is, amikből különböző tematika szerint, kategóriákra bontva további oldalakat hozunk létre, ami tovább növeli a láthatóságot, és az elérhetőséget, miáltal a weboldaladra is egyre több látogató fog érkezni.

Ha úgy érzed, hogy ez neked jó lehet, ha szeretnéd megmutatni magad, a nagyvilág előtt, vagy ha csak szeretnél sok pénzt keresni, akkor ne add el magad aprópénzért másoknak. Mi megmutatjuk neked, hogyan teheted ezt meg úgy, hogy a saját előnyödre fordítod, és így egy életre szóló szabadságot nyerhetsz.

A döntés a tiéd, mi nem fogunk rádumálni, nem akarunk meggyőzni, téged hogy ez mennyire jó. Csak azokat a nőket keressük, akik erre nyitottak, akik akarják.

Ahhoz hogy korrekt döntést hozz, kell minden információ, hisz ennek hiányában, nem tudsz döntést hozni.

Ha bizalmatlan vagy, ha kételyeid vannak, ha bizonytalan vagy kérdezz bátran. Segítünk!

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?