Bizalom vagy bizalmatlanság?

Bizalom vagy bizalmatlanság?

A bizalom vagy a bizalmatlanság nem más, mint egy (vagy több) előző tapasztalatokból levont tanulság.
Ezen a területen, nagyon sok olyan partizán tevékenykedik, akik kihasználják a naiv, és tudatlan (értsd. ezen a területen kevés tudással bíró) lányokat. Sokan nem tudják, hogy ez a tevékenység számos lehetőséget rejt magában, és ezzel együtt számtalan buktatót is. Amit mi adunk, az lényegében a lehetőséget teljes tárháza, és a buktatók kikerülése. Nagyon sok nő számolt már be arról, hogy rászedték, kihasználták, és amikor erre rájön, és le akar lépni a “munkaadójától”, akkor jön rá, hogy nem teheti meg. Kényszerítés, zsarolás, stb. is bejátszik. Amit tudnod kell a webkamerás műsorról, hogy sokat lehet vele keresni, nagyon sok pénz van benne, és ezért sokan vannak azok is, akik ebből profitálni akarnak, ennek érdekében a lányokat “bérmunkában” alkalmazzák, hogy nekik termelje meg a sok pénzt, ám a nőnek is adnak valamennyit, amivel elégedettnek látszik.

A webkamerás műsorból csak akkor van jövedelmed, amikor dolgozol! Mi van akkor ha erre nincs lehetőség?

Az általunk felállított koncepció, minden buktatót kiszűr, és ezzel együtt minden opciót felkínál annak, aki komolyan veszi ezt a hivatást. Ez a koncepció maximálisan megadja a partnereinknek azt a lehetőséget, hogy kihozza a maximumot a munkából és önmagából. Sajnos ezzel együtt, sokan még arra sem veszik a fáradságot, hogy megnézze, elolvassa azt az információt, amit átadunk.

A legbutább dolog a világon, nemet mondani valamire, amit nem ismersz, amiről nincs elég információd. Ez a Te döntésed.

Ha nem bízol meg egy idegen szavában, azt jól teszed. Ám ha van információd, akkor elegendő értelem hiányában dönthetsz úgy hogy az neked nem megfelelő, de aki okos, az meglátja a lényegét, és ez alapján tud dönteni.

Ma Magyarországon több tízezer nő van szorult helyzetben, és még többen, akik a habitusuk miatt választják ezt a fajta megélhetést. Ezért nem fogunk téged győzködni, vagy rábeszélni. Ha elég okos vagy, akkor tudod miről van szó, ám ha nem, akkor nem is akarunk veled egy hosszú távú együttműködést fenntartani.

Ha olvasod a profil információinkat, akkor tudsz dönteni, és megkeresel minket. Ha még több infóra van szükséged, akkor azt megtalálod a weblapunkon.

További sok sikert minden nőnek.

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?