Apróhirdetés: munka lányoknak! Magas napi kereset!

Webkamerás munkára keresünk csinos lányokat

Könnyű, jól fizető, szóló webkamerás munkára keresünk csinos lányokat 28 éves korig, budapesti stúdiónkba. Heti legalább 4 napot szükséges vállalni, napi 4-5 óra munkaidővel. Amit kínálunk számodra az 300-600 ezer forint havonta, heti fizetéssel.
Amerikai cég keres modelleket, aktfotózásra, erotikus filmforgatásra
Nemzetközileg elismert, amerikai cég keres modelleket, aktfotózásra és anonim erotikus filmforgatásra!  Mit jelent hogy anonim? A felvételeken nem lesz látható az arcod és teljesen bizalmasan, névtelenül kezeljük a modelljeinket! Szeretnél 2-3 óra munkával akár 4-500 ezer ft-ot keresni? Jelentkezz most!

Ha munkát keresel, ha voltál már ilyen helyzetben, akkor biztosan találkoztál már ilyen hirdetésekkel. Nagyon sokan vannak akik bevállalják, mert nincs pénz, mert kilátástalan a helyzet, ám sokan egyszerűen csak élvezetből.

Van néhány lényeges dolog, amit tudnod kell az ilyen állásokkal kapcsolatban. A webkamerás munkánál a dolog viszonylag egyszerű, amit Te megkeresel pénzt, annak egy részét, a “munkaadódat” illeti, amit te soha nem fogsz viszont látni. A másik probléma lehet hogy ha kimész külföldre, pénz és nyelvtudás nélkül, nincs garanciád arra, hogy ott etikusan bánnak majd veled, hisz jöhet egy “jobb csaj” aki több bevételt tud kreálni, és téged meg kitesznek, hisz nincs hivatalos munkaszerződés, legtöbbször még lakcím bejelentés sem. Ez így elég gáz, próbáld meg elképzelni, hogy mit tennél ilyen helyzetben.

Ha mégis úgy döntesz, hogy a webkamerás munkát választod, akkor járj utána hogy mi merre hány méter, hogy ne érjen meglepetés. A mi egyik célunk hogy neked segítséget nyújtsunk, legalábbis korrekt információk formájában, így csökkenteni tudod a kockázatot.

A másik terület a fotózás és filmezés. Amennyiben egy ilyen munkára jelentkezel külföldre, akkor a fenti bizonytalansági tényezőkkel szintén számolnod kell, mielőtt kimész, biztosítsd be magad, hogy ne érjen meglepetés.

Ami a filmezéssel kapcsolatban számodra fontos, hogy azonnal van belőle pénzed, mindegy hogy mennyi, ha kifizetnek, akkor az már a tiéd. Ám tudnod kell, hogy az ilyen esetekben az elkészült produkciókra, van egy szerződés, ami kimondja, hogy az elkészült anyagok a gyártó tulajdonát képezik, és annak minden jogáról le kell mondanod. Ez azt jelenti, hogy te megcsinálsz egy munkát, megkapod érte a pénzed, és számodra itt véget is ért a buli. Ha szerencséd van, lesz következő munka és újra lesz bevételed.

Az elkészült fotók vagy filmek ezek után, évtizedekig, fogják termelni a pénzt, de nem neked, hanem azoknak, akik javára lemondtál a jogdíjakról. Amíg te megkeresek egy ilyen munkával 50-100 ezer forintot, vagy €urót, addig mások milliókat fognak rajta keresni, de nem forintban.

Az alaphelyzet az, hogy mindenki próbál megélni, vagy jobban élni, esetleg meggazdagodni, és ezért sok ember hajlandó megtenni olyan dolgokat, ami esetleg másnak nem nem biztos hogy jó.

Mi ezekben a kérdésekben szeretnénk Neked válaszokat adni, segíteni abban hogy a megdolgozott javaidért ne más vágja zsebre a nagy pénzt.

 

Tags:
2 hozzászólás
 1. Vera 4 év ago

  Egyszer én is jelentkeztem egy ilyen munkára, ahol, kivittek ausztriába, egy korrektnek mondható lakásban laktunk hárman, – három lány, – ahol kamerás szex volt a feladatunk. Ez eddig rendben is volt, hisz ezért mentünk ki, csak hogy a feltételek nem voltak egyszerűek. Először is az iratainkat elvették, mondván hogy biztonságban megőrzik, és ha menni akarunk, akkor csak szóljunk. A munka egyszerű volt, a pasik előtt kellett maszturbálni, meg mutogatni magam, amiért ők fizettek, nem is keveset. igen ám, csak hogy amit megkerestem pénzt, azt nem én kaptam, hanem a munkaadóim, amiből persze én is kaptam, de csak a töredékét. egy hónap alatt kb 800.000-1.500.000 forintot termeltem, amiből ha kegyes volt az úr, kaptam 300.000 forintot, néha kicsit többet néha kevesebbet. Amikor már nyilvánvaló volt, hogy csak lehúznak, velünk kapartatják ki a gesztenyét, hogy ők meggazdagodjanak, akkor már kedvem sem volt hozzá, haza akartam menni, de nem engedtek. Azt mondták, hogy ha megkeresem nekik, azt a pénzt, amit rám költöttek, akkor mehetek.
  Itt felsoroltak olyan összegeket, mint a lakás bérlés, a kaja, az eszközök, amiket használtam.
  Összeszorított fogakkal megcsináltam, és azonnal leléptem tőlük.
  Azóta sincs rendes munkahely, amiből meglehet élni, de az biztos hogy még egyszer nem megyek el így idegenekhez, dolgozni. Ti is legyetek résen, figyeljetek a részletekre.

 2. Anita 4 év ago

  Sziasztok, én már jártam így, ahogy a fentiekben le van írva. Konkrétan az utcán leszólított egy pasi, és elmondta hogy filmezéshez keresnek modelleket. Néhány óra munkával, kereshetek 300000 forintot. Mivel ez az összeg nekem akkor konkrétan 3 havi fizetésemet tette ki, így csak néhány percet kellett gondolkodnom, mielőtt igent mondtam. A pénz nagy úr. Aztán a megbeszélt helyen és időpontban meg is volt a forgatás, és a végén kaptam meg a szerződést, ami arról szólt, hogy lemondok minden jogról, és igényemről a készítők javára. Mivel nagyon gáz volt a pénzügyi helyzetem, belementem, mert kellett a pénz, amit ott helyben a kezembe is kaptam.
  Néhány hónappal később, megint pénzre volt szükségem, gondoltam megkeresem őket, hátha…
  Nem élt a telefonszám, és a címen, ahol annak idején voltam, már más lakott.
  Kicsit nyomoztam utánuk, de csak kamu nyomokat találtam.
  Szóval igen, ha az itt leírtak valóban úgy működnek, ahogy itt olvastam, akkor ez egy korrekt lehetőségnek tűnik, hisz nem más teszi zsebre a munkámért a pénzt, hanem én.
  Sajnos már nincs lehetőségem erre, pedig szívem szerint most is belevágnék, ám a két gyerek, és a család mellett ez már nem reális lehetőség.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?