Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát ⋆ Szex Modell

Alison Angel tizennyolc évesen kezdte

Tizennyolc éves volt Alison, amikor belecsöppent ebbe az üzletágba, és mindössze négy évig volt aktív, ma mégis az egyik legnépszerűbb modell a felnőtt szórakoztatóiparban. Hogyan lehetséges ez? Alison alapvetően mindig vidám és mosolygós, mindenkivel barátságos, és nem utolsó sorban szép is, aminek köszönhető a sikere. Egyszerű hétköznapi nő, nincs rajta, benne semmi különleges, egyszerűen olyan, amilyennek látod. Ez a sikerének a kulcsa.

A munka

Amikor Alison elkezdett dolgozni az FTV-vel, akkor még a neve Christie Caudill volt. Akkoriban volt egy barátja, is ám ő rosszul bánt vele, és szakítottak, aminek a részletei és az oka homályos. Ezek után Alison összejött Rob Simiar-al, aki az FTV tulajdonosa volt, és ő kezdte egyengetni a pályafutását. Mivel az FTV-nél sok lány dolgozott, – nagyon sok modell a mai napig nekik köszönhetik a sikert, – napi szinten nézeteltérés alakult ki köztük, mert sérelmezték, hogy Alison miatt a többi lány munkáját elhanyagolja. Ennek következtében a kapcsolatuk egy év után megszakadt. Rob létrehozott egy weboldalt Alisonnak, – alisonangel.com – ami a mai napig működik, és jelentős bevételt hoz neki.

A siker

A szakítás után Alison egy lett a többi lány között, ám a népszerűsége töretlen maradt. Ennek ellenére négy év után kiszállt az üzletből, és a saját elképzeléseit váltotta valóra. Már 14 éve nem modellkedik semmilyen vonatkozásban, sőt, teljesen visszavonult, és csak a családjával foglalkozik. A titkolózásnak köszönhetően, ma nagyon keveset lehet tudni róla, mindössze annyit, hogy van egy párja, akivel évek óta együtt él, és vannak gyerekei is, ami nagy valószínűséggel örökbefogadott, 1 fiú, és 2 lány.
A négy év kevésnek tűnhet, ám ez idő bőven elég ahhoz, hogy a kiszállás után is jól megéljen a felépített weboldalból. Becslések szerint, a weboldala a mai napig havi szinten 50-150000$ között hozza a bevételt, ami bőven elég ahhoz, hogy jól élhessen, és az évi egy millió dollár ennél többre is ad lehetőséget.

Alison Angel

Alisonrol még néhány személyes adat. 1986 április 7.-én született, Az Egyesült Államok Cincinnati városában.
Magassága: 175 cm, testsúlya: 55 kg, szeme színe: zöld,  haja színe: szőke,

Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát ⋆ Szex Modell
Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát ⋆ Szex Modell
Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát ⋆ Szex Modell
Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát ⋆ Szex Modell

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?