Ajánlások – Vélemények

Szeretnénk, ha elmondanátok nekünk, és a leendő érdeklődőknek, hogy kinek miért jó ez a lehetőség, milyen előnyei vannak, mit értél el vele, miben változtatta meg az életed. Kezdők nézőpontjából mi az ami miatt nehéz, milyen buktatói vannak?
Írjátok le, pro és kontra, a saját nézőpontotok alapján.

Köszönjük 🙂

7 hozzászólás
 1. Mary 3 év ago

  Sziasztok. Én négy éve csinálom ezt a munkát. Az első 2 évben titokban csináltam, nekem nem volt munkám, és amíg a férjem dolgozott, és otthon csináltam egyedül, titokban, hogy a férjem meg ne tudja, mert nem tudtam hogy reagál rá, és nem akartam kockáztatni hogy esetleg nem fogja engedni. Nem jött be a dolog. Egy nap úgy jött haza, hogy dühöngött, mert a kollégái szóltak neki, hogy szerintük engem láttak műsorban. Lebuktam, Azt hittem most vége, nem csak a munkának, a bevételnek, hanem a házasságomnak is. Megint tévedtem. A férjem ugyanis nem attól volt kiakadva, hogy csinálom, hanem attól hogy nélküle. Durva szitu volt. Ultimátumot kaptam, vagy vele csinálom tovább, vagy sehogy. Ennyi. Azóta együtt nyomjuk a műsort, és sokkal boldogabbak vagyunk így együtt, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, és nem utolsósorban, így a bevételünk is kb 3szorosa mint amikor egyedül csináltam.
  Ha van párod és csinálni akarod, akkor ő legyen az első akit beavatsz, mert tuti siker lesz a jutalom.
  Hajrá.

 2. Nikike 3 év ago

  Én 5 éve kezdtem el, mert nem volt semmi lehetőségem, hogy munkát találjak, pedig főiskolai végzettségem van, de az elérhető környékünkön nem volt megfelelő munka, sőt többnyire semmilyen nem volt, a távoliak miatt pedig a családom került volna rossz helyzetbe. Belevágtam a gyerekeim miatt. Eleinte nem volt sok bevétel, kb annyi, mint az előző munkahelyemen, ám most itthon voltam, gyakorlatilag nulla költséggel, aminek örült a férjem is.
  Ahogy telt a munkával, töltött idő, észrevettem hogy a kezdeti szorongásos állapot helyébe, egyre inkább az élvezet került. Már nem kellett, megjátszanom hogy élvezem, jött magától, és ezzel együtt, a nézők hozzáállása is kezdett megváltozni, és egyre többet kerestem. Azt meg kell jegyeznem, hogy amikor kezdőként első alkalommal ültem a világ szeme láttára pucéran a kamera előtt, akkor elmondhatatlanul rosszul éreztem magam emiatt, ám mára rá kellett jönnöm, hogy kifejezettem élvezem amikor a pasik tömege megcsodálja a testem, és ennek minden esetben hangot is adnak. Nagyon jó érzés. Aki szégyenlős, annak üzenem, hogy ez 2-3 hét alatt elmúlik, és egy olyan élmény lesz, ami máshoz nem hasonlítható.
  Ha nincs más lehetőséged, akkor nem az a kérdés hogy belevágsz-e, hanem az hogy mikor.

 3. Kathy Diamond 3 év ago

  Bánom, hogy nem ismerhettem meg korábban ezt a remek oldalt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jól érzem magam amikor dolgozom. Mivel tudom, hogy vannak céljaim ezt itt ezzel a munkával el is tudom érni. Ez egy igazán remek lehetőség.

 4. Chloe 3 év ago

  Ha kétségeid vannak, akkor mondok néhány számot, összegek, amit én kerestem a webkamerás munkával.
  Amikor elkezdtem, az első hónapban kerestem 1200$-t ami durván 360000 ft. Azóta kicsit megváltozott a munka körülményem, mert már van saját lakásom, saját “dolgozószobám” megtudtam venni mindent, amire szükség van, ruhák, szexjátékszerek, technika, számítógépek, profi kamerák, szóval minden ami kell.
  A kezdetek óta eltelt két év, és minden adott, hogy jó legyek, hogy jól keressek. Az átlagos keresetem mostanában, 1,5 – 3,5 milló forint között van havonta. Elárulom, hogy azelőtt ennyi pénzt egy év alatt sem kerestem. Ha azt kérdezed hogy megéri, a válaszom az hogy IGEN.

 5. Mónika 3 év ago

  Amikor én elkezdtem, azzal riogattak, hogy sok pénz kell hozzá, sok eszköz, meg ilyenek, ám amikor elkezdtem csak egy mobilom volt. Azzal indultam el. Nulla befektetéssel, nulla tőkével. Mobilon adtam a műsort, és hamar sikeres lettem, nem sokkal a kezdés után, már volt elég pénzem, hogy vegyek egy jó laptopot, meg kamerát, meg ami kell, és akkor jöttem rá hogy így sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, nem mellékesen így két helyen voltam fent egy időben, így a keresetem is megduplázódott.
  Ha valaki bele akár vágni, akkor elég akár egy mobil is, vagy egy laptop, ez szerintem mindenkinek alapból van, és kell hozzá egy jó net.

 6. Gigi 3 év ago

  Én azért kezdtem bele, mert nem volt munkám, nem volt pénzem, és ahol élek, nem volt semmi munkalehetőség. Mivel egyedül élek, és van egy pici babám, nem volt más alternatívám. De ami a lényeg, hogy amikor elkezdtem, nagyon szar volt, féltem, szégyenkeztem, rettegtem hogy ismerősök felfedeznek. Aztán mindezek egyszercsak eltüntek. Volt nagyon sok rajongóm, akik m ár várták hogy fellépjek, imádtak szerettek, persze ez nem igazi szeretet, de azért tartotta bennem a lelket. Ami igazán meglepő volt, hogy néhány ismerős mégis csak megtalált, de nem volt semmi negatív reakció, dícsértek, bíztattak, és támogattak abban, hogy mivel nincs más, ezt tekintsem csak munkának, amiből meg lehet élni.
  Ez volt a fordulópont nálam, ettől kezdve másként láttam a dolgokat, már nem volt bennem a kezdeti feszültség, és elkezdtem élvezni a dolgot. Eleinte csak a rajongást, amit a látogatóktól kaptam, aztán lassan ráébredtem, hogy magát a szituációt is élvezem, ettől kezdve nem kellett eljátszani hogy nekem is jó, mert jött magától, és szó szerint felizgatott, hogy idegenek előtt megmutatom magam.

 7. Malory 3 év ago

  Sziasztok
  Mindenkinek ajánlani tudom ezt a munkát. Azt sajnálom hogy, nem 18.évesen kezdtem el. Vannak céljaim amit ezzel a munkával el is fogok érni .

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?