A szolgáltatásaink árai és a fizetési opciók

A szolgáltatásaink árai

Sokan gondolják, hogy a szolgáltatások, a szolgáltatásaink ingyen vannak, ezért nem kell fizetni. Ez tévedés, semmi nincs ingyen. Itt elmondjuk Neked, hogy mi mennyiért csináljuk meg neked azt az alapbázist, amivel életed végéig, jól fog élni, amivel nem lesz soha anyagi problémád.

Először is lássuk, hogy neked mennyi pénzre van szükséged, hogy belevágj ebbe a munkába. SEMENNYIRE. 

A költségeid

Az indulásnál nincs szükség arra hogy fizess, minden költséged csak akkor lesz realizálva, ha már pénzt is keresel, így nincs kockázat, nincs veszteni valód. Amikor elkezded a munkát, az első kifizetésed kettő vagy három hét után érkezik meg. Ez már a Te pénzed.

Minden olyan költség, ami a Te számládat terheli majd, amit nekünk fogsz kifizetni a mi munkánk után, csak akkor lesz aktuális, amikor már van elegendő bevételed. Ezzel akarjuk biztosítani neked, hogy nem lehúzásról van szó, nincs előre fizetendő költség

Amikor a kamera előtt már rutinosan tudsz szolgáltatni, akkor kezdődik a munka második fázisa. Ez a Te weboldalad felépítése. Erről itt röviden csak annyit, hogy ehhez a weboldalhoz szükség lesz nagyon sok képre, fotóra rólad. Ez nagyjából 100 fotósorozat, egyenként kb. 100 képpel, ami így összességében 10000 kép. Továbbá szükség lesz nagyon sok videóra is. A képekből és videókból felépített fizetős weboldalon, a tartalom részben az előfizető látogatók számára lesz havidíj ellenében hozzáférhető, másrészről az oldalban működő fotó shopban lesz megvásárolható.

Ennek a weboldalnak az ára nagyjából 750€ – 1500€ között mozog. Plusz a fotózások alkalmanként 100€. Ennek a költségeit sem egyszerre kell kifizetned, hanem annak a mértékében, hogy a bevételed megérkezik. Ez nagyjából 3 hónap alatt megtörténik. Ezek után már csak egy költséged marad, a weboldal karban tartása, ami egy havi átalánydíjas összeg, nagyjából 400€, és ha erre van igény, akkor újabb fotózások, és videókészítés.

Lássuk mennyi bevételre számíthatsz ezekből.

A webkamerás munkával nagyon hamar jelentős bevételt tudsz realizálni. Ez csak tőled függ, az adottságaidtól, a fantáziádtól, és hogy milyen az attitűdöd. Az elején egy kicsit lassú a felfutás, hisz meg kell hogy ismerjenek a látogatók, de utána nagyon begyorsul. Egy átlagos lány, átlagos megjelenéssel, ám jó attitűddel, kényelmesen képes havonta 3000€ körüli összeget megtermelni. Az átlag alatti képességek arányosan kevesebbet. Ám vannak olyan lányok, akik képesek napi 1000€ bevételt is csinálni. Hogy ez miként lehetséges, megtanítjuk neked.

A kamera előtt végzett munkaidő nincs meghatározva, annyit dolgozol, amennyit szeretnél. Több idő több pénz. A jó attitűd mindig az, amire a legtöbb látogató érkezik hozzád, és amivel a legtöbb bevételt tudod realizálni, ami megtanulható.

Mennyi pénzt tud termelni neked a weboldalad? 

Erre előre nem lehet pontos adatot mondani, de sokat. A már elkészült oldalnak csinálni kell egy kis hírverést, erre az egyik bevált módszer, ha a kamerás munka, és az egyéb megjelenések helyén megjelenik ajánlatként, Ehhez a weboldalhoz van egy saját “márkanév” ami Te vagy. Logo, leírás, képek, stb. Bárhol megjelenik a képed, az a logóval együtt lesz látható, ezáltal mint márkanév, mint MODELL fogsz megjelenni, és ez behozza neked az oldalra a látogatókat. Ha jól csináljuk akkor hamar megtörténik. Ezek részletei később.

Számoljunk egy kicsit. 

Ezen a bolygón van kb 4.5 milliárd internet felhasználó. Ebből ha csak a felét vesszük akik a férfiak, na jó, legyen csak 2 milliárd. Ám ezeknek csak a fele jár olyan helyen, ahol nőket láthat, akik kitárulkoznak. Ez az egymilliárd férfi neked a potenciális forrása a bevételednek. Ha ezeknek csak fél százaléka az, aki fizeni is hajlandó azért hogy lásson, akkor az már 5 000 000 potenciális ügyfél. Ám ha ezeknek is csak fél százaléka talál rád, és havi előfizetést vált hogy láthasson, akkor az csak 25 000 ember. ám ha ez a 25 ezer férfi, nem… számoljunk ennek is csak a fél százalékával, vagyis 125 férfi befizeti neked a havi 20€ tagdíjat, akkor máris láthatod hogy mennyi bevételre számíthatsz, pedig ez egy nagyon óvatos becslés. Igen, számold ki Te magad!

Hogyan tudod elérni ezeket az embereket, akik tagdíjat fizetnek neked? 

Ha van havi 1M forint bevételed, akkor ebből könnyedén kifizethetsz néhány 100 ezer forintot egy hirdetésre, vagy akár többet, és többre. Ez garantáltan megnöveli a forgalmat. Ahhoz hogy a fent említett bevételed minél magasabb legyen, el kell jutnod a legtöbb, ha nem az összes potenciális ügyfélhez, és erre egy hirdetés pont megfelelő, de persze az idő is kell hozzá.

Milyen lehetőségeid vannak a jövőre nézve? 

Minél több emberhez jut el a híred, annál több lesz a bevételed is. Ez tény. De van egy fontosabb momentuma is a dolognak. Most vagy 20 éves, gyönyörű hamvas, fiatal, és kívánatos. De mi lesz 10-20-30-50 év múlva? Ugyan ez! És ez a lényeg, mert 50 éves korodban is a gyönyörű hamvas, fiatal, és kívánatos megjelenésed fogja a látogatóidat elkápráztatni, és ezzel együtt a bevételed sem fog megcsappanni, ám ez idő alatt már szinte mindenki ismerni fog ezen a bolygón, és ezzel a látogatóid száma is egyre csak növekszik.

Eredetileg a A szolgáltatásaink árairól akartunk neked információt adni, de egy kicsit több lett, de így érthető igazán a koncepció. A lehetőség adott, a döntés a tiéd.

Ha úgy gondolod, hogy téged is érdekel a lehetőség, akkor kattints ide, és olvasd el az erről szóló információkat, mert lehet hogy pont téged keresünk!

Az aktuális árlistánk:

Megosztott oldal
Saját Weboldal
Alapértelmezett téma
50€
Téma változtatásokkal
100€
Egyéni aldomain oldal
350€
Egyéni saját domain weboldal
750€ – 1500€
Domain név/év
(.com) 15 – ( .xxx) 100
Tárhely
20- 100€ / év
Fotózás 
100€ / alkalom
Karbantartás, tartalomkezelés
400€ / hónap

Ha szeretnél bekerülni a rendszerbe…

akkor add meg az adataidat, mert lehet hogy pont téged fogunk kiválasztani. Az adatok megadása önkéntes, az nem kötelez semmire. A kiválasztás a saját szubjektív nézőpontjaink alapján történik. *

Jelentkezési űrlap

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.
Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB

FONTOS! Ha a megadott adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy csak hibásak, ami meghiúsítja hogy elérjünk Téged, akkor a jelentkezésed törlésre kerül!

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?