A szexiparban dolgozó modellek is emberek

Ma Magyarországon a szexiparban dolgozó modellek, jellemzően 3 ok miatt választják ezt a munkát. Az első ok a sok pénz. Nem mindenki egyforma, nem mindenki attitűdje, megjelenése eredményezi a sok bevételt, de akinek igen, azok általában nagyon sokat keresnek. A másik ok az exhibicionizmus, egyszerűen élvezetből állnak ki mások elé,hogy megmutassák magukat, ám ezzel együtt is jár az első okként hivatkozott bevétel. A harmadik ok, a gazdasági kényszer. Ez nagyon sok embert érint, hisz egyre kevesebb a munka, és ezzel együtt az olyan munka, ami megfelelő biztonságot adhat egy munkavállalónak. Ehhez a munkához kezdésként elég ha van neted, és egy jó mobil, máris elkezdheted termelni a jövedelmed.

Azok a nők, akik ilyen módon jutnak hozzá a megélhetésükhöz szükséges jövedelemhez, általában, – néhány kivételtől eltekintve, – hétköznapi emberek, akik lehetnek akár a Te ismerőseid is. Akik ebben a szakmában dolgoznak, azok közt nagyon sok az anya, vagy szülő, valakinek a húga vagy nővére, esetleg a munkatársad, szomszédod. Lehet hogy Te nem ismersz ilyeneket, de ez nem azért van, mert a környezetedben nincs ilyen, hanem azért, mert ők többnyire titokban tartják, hogy mit is csinálnak valójában. Erre azért van szükség, mert a magyar társadalom nem képes elfogadni azt, hogy valaki mást csinál, mint ami a az “elvárt”, és nem tudják elviselni hogy ha valaki jól keres, és látszólag jómódban él. A világ más tájain nem jellemző az ilyen, ott ha valaki jól él, akkor kíváncsivá teszi a környezetét, és meg akarják tudni hogy mi lehet az. Ugye Te is tudod hogy ez Magyarországon kevésbé működik.

Azok a nők, akik ezekben a műsorokban megjelennek, általában jómódú csinos, tehetős embernek látszanak, (sokan valóban azok) ám sok esetben ez is csak kellék, hogy el tudják adni magukat.

A férfiak szeretik ha a nők megmutatkoznak, ha feltárulkoznak, ha olyat mutatnak, amit máshol, más körülmények közt nem láthatnak. Ezt az élményt a legtöbb esetben némi adománnyal jutalmazzák, ami a modell bevételét generálja, ám az ilyen adakozó kedvű néző, viszonylag kevés. Ezek mellett vannak azok a potyalesők, akik soha nem adakoznak, talán mert nem futja erre, vagy mert egyáltalán nincs olyan pénzeszköze, amit erre fordíthatna, ezért inkább a nőket devalválja, szóban vagy írásban, esetenként úgy állítva be őket, mintha valami alantas dolgot csinálnának. Ezzel igazolva önmagát, hogy miért nem támogatja azt a nőt, aki a megélhetéséért dolgozik.

Ezzel kapcsolatban sokszor megfigyelhető az a tény, hogy a férfiak úgy bánnak ezekkel a nőkkel, mintha csak egy darab rongy lenne, úgy beszélnek velük, mintha valami alantas faj egyedei lennének. Ez nem igaz a rajongókra, mert ők akkor is istenítik a kedvencüket, ha nem tudnak hozzájárulni a támogatásukhoz.

Összességében elmondhatjuk, hogy a normális közönség, akik valóban rajongói egy modellnek, azok vannak többségben. A rosszindulatú és potyázó, pimasz haszonlesők szerencsére kevesebben vannak, ám az is tény, hogy egy-egy ilyen beszólás, elronthatja a hangulatot, ami hatással lehet az egész napodra. A jó hír, hogy az ilyeneket mindenhol egy kattintással le tudod tiltani.

Ha kérdésed van, szeretnél még több információt kapni, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?