A magyar szex modellek a világ élmezőnyében

A magyar szex modellek a világ élmezőnyében vannak. Aki jártas a témában, vagy csak érintett valamilyen szinten, az tisztában van azzal a ténnyel. A Freeones szerint jelenleg több mint ezer modell van a listán, akik közül sokan az élmezőnyben vannak, ám nagyon sokan még csak kezdőkét vannak regisztrálva. És ez csak a lista azon része, akik már felkerültek ide, biztosan van még többszáz, vagy akár ezer olyan modell, aki még nem jutott be erre az oldalra. Akik itt fent vannak, azok már számítanak.

Ha megnézed ezeket a modelleket, akkor láthatod, hogy csak néhánynak van saját weboldala, ami neki termeli a bevételt, ám a legtöbbnek nincs ilyen. Viszont vannak termékeik, képek videók szép számmal, ami minden szex tartalmú weboldalon fent van és nyilvánosan elérhető. A legtöbben szinte ingyen osztogatják ezeket a munkákat, amivel valójában jelentős bevételt is produkálhatnának.

A magyar szex modellek a világ élmezőnyében ⋆ Szex Modell

A magyar szex modellek a világ élmezőnyében ⋆ Szex Modell

Miért van ez így?

Mert nagy ügynökségek megvették őket, és így az ő égiszük alatt kerülnek publikálásra ezek a munkák. Persze a modell is részesedik belőle, ám a valós bevételnek csak egy töredékét kapják meg így, ebben a formában. Azok a modellek, akik már régóta a szakmában vannak, és akik már jól megélnek belőle, azok számára nem nagy különbség, ha egy évben 200000$ vagy 210000$ a bevétel.

Ebben az is szerepet játszik, hogy sokan nem tudják hogy van erre lehetőség, és fogalmuk sincs arról hogy hol keressék. ÉS még ha van is, nem tudják, hogy ez is egy módja annak, hogy még több jövedelmet realizáljanak. Ennek a szakmának a jellegzetessége, hogy egy modell, naponta milliónyi levelet kap, persze csak azok, akik ennek a lehetőségét megadják a rajongóknak. Ezért nagyrészt lehetetlen írni nekik egy emailt, és felajánlani a lehetőséget.

A Platinum Modell menedzsment

Ez a vállalkozás kész arra, hogy a modelleket, az első lépéstől az utolsóig végig vigye, és teljes menedzsment szolgáltatással farantálja a megjelenés sikerét. Ha valaki már profi, akkor könnyebb az ügymenet, hisz csak egy profi weboldalt kell felépíteni, és oda feltölteni a szükséges tartalmakat, és máris dübörög az üzlet.

A kezdő modelleknél már más a helyzet, hisz nekik még nincs mit feltölteni, azt előbb létre kell hozni, és az egész Imázst, az alapoktól kell felépíteni. Ebben az esetben is ugyan az a végeredmény, csak így egy kicsit több idő kell hozzá, hogy a megfelelő bevételt hozza a modell számára.

Ez egy feltörekvő üzletág, nagyon sok új modell áll pályára a járvány és a megszorítások okozta gazdasági visszaesés következtében. Nekik kívánunk segítséget nyújtani, hogy valódi élmény legyen ez a munka is, és ne legyen a korai bukás a csalódás oka.

 

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?