A Kovid-19 járvány még rosszabb helyzetbe hozza a munkavállalókat

A Kovid-19 járvány okozta még rosszabb helyzetben egyre többen kényszerülnek rá, hogy felvegyék az oltást. Ez normális helyzetben nem is lenne gond, csakhogy ezzel kapcsolatban nagyon sok az álhír, a dezinformáció és a megtévesztés. Sokan vannak, akik nem hajlandóak az oltást felvenni, mert félnek annak a következményeitől. Igazuk van, ez egy kísérlet, amiért senki nem vállal felelősséget.

Mit lehet tenni?

Ha nem vagy hajlandó beoltatni magad, akkor elveszíted a munkádat, és ezzel együtt a megélhetésedet is. Ez nem megengedhető. Az általunk felvázolt lehetőség kiutat jelent a válságos helyzetből. Miért? Mert ez a terület mindig működött, és működni is fog. Amennyiben modell leszel, nincs korlátozva, az élettered, nem kell másoknak megfelelni, és ami a legfontosabb, nincs rád kényszerítő hatással az oltás felévtele.

Nincs szükséged munkahelyre, mert Te magad vagy a munka, és a munkahely. Az általad létrehozott, “termékek” a világ minden pontján elérhető lesz, ezért nem néhány embertől függ a sorsod, hanem sok milliónyi rajongódtól. Ez nem vicc, és nem is túlzás. Az oldalunkon már levezettük, hogy milyen lehetőségek vannak, és ezzel hogyan juthatsz jelentős bevételhez, még akkor is, amikor a járvány általi lezárások korlátozzák az emberek életét.

A Te munkád, a járvány ideje alatt

Ez a legjobb benne, hisz nincsenek hatással rád, a munkádra, a külvilágban zajló események. Te csak néhány emberrel dolgozol, a fotós, a technikai segítők. Ők a munkatársaid, akik szintén hasonló okok miatt nem tudnak részt venni a világban zajló kovid-19 járvánnyal kapcsolatos eseményekben.

A munka jellege nem változik. Elkészülnek rólad a képek, a videók, amit a Te saját weboldaladon lesznek elérhetőek a fizető látogatók számára, ami garantálja neked, az évtizedekig tartó megélhetést, mindezt úgy hogy független tudsz maradni.

További előnyök

A Covid-19 járvány, és az általa okozott problémák nem csak téged érintenek, hanem a családodat is. Nem csak Te veszítetted el a munkádat és a megélhetést, hanem a szüleid, a testvéreid, és a tágabb értelemeben vett család is. Nekik sem tudsz segítséget adni, ha te is benne vagy a csapdában. Ez a lehetőség magában foglalja azt is, hogy a saját bevételedből támogatni tudod őket is.

KÉRDÉSED VAN? TEDD FEL MOST!

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?