A koronavírus által okozott vesztegzár

A koronavírus által okozott vesztegzár egyre több embert kényszrít arra, hogy az otthonába zárva próbálja meg átvészelni a kritikus időszakot. Ezt sokan tragédiaként élik meg, hisz nagyon sok ember, a betegség veszélyein túl, egyéb gazdasági károkkal is kénytelen szembenézni.

Ez a helyzet kedvez a virtuális jelenlét népszerűvé válásának, konkrétan a virtuális  szex, illetve a szexkamerás munka, hisz egy olyan jövedelmet realizálhatsz, amihez nem kell az otthonodat elhagyni, nem kerülsz senkivel közvetlen kapcsolatba. a Másik oldalon pedig ugyan ez az állapot járul hozzá, hogy sikeres legyél, hisz egyre többen az inaktivitást ilyen módon pótolják. A webkamerás élő show műsor ezért az unatkozók számára is kellemes időtöltés, és ezzel együtt mindekinek jó ez így.

Ha eddig csak gondolkodtál ezen, ha nem áll távol tőled az efajta pénzkereseti lehetőség, ha érzel magadban késztetést, akkor eljött a Te időd. Ne gondolkodj tovább, vágj bele most.

Kétségeid vannak, hogy vajon képes lennél-e erre?

Ezt csak Te tudhatod, ám egy esélyt adj magadnak, hogy megtudd. A legtöbb nő szeret maszturbálni, (kevés az aki nem) a legtöbb nő szereti és élvezi ha a testét megcsodálják, és elismerésekkel, bókokkal halmozzák el. Ha Te nem vagy ilyen, akkor ne is olvalsd tovább! Ha mégis olvasod, akkor lehet hogy komolyan érdekel téged a dolog.

A legáltalánosabb visszatartó gondolatok:

Nem vagyok szép. Ez nem igaz, mert a szépség abszolót relatív. Nagyon sok olyan nő sikeres ebben, akik az átlagos “szépség” alapján nem mondhatók szépnek, ám sok ember őket valóban szépnek látja, és rajongásig imádják őket.

Kövér vagyok. Az nem baj, mert aki kövér az is lehet szép, amire nagyon sok példa is van, mert nagoyn sok nő is boldogan megmutatja magát, mert sokan őket imádják.

Szégyenlős vagyok. Ez lehetséges, ám ha úgy tekintesz erre mint munka, mint jövedelemforrás, akkor ez is könnyedén legyőzgető.

Megtalálnak az ismerősiem, barátaim, és az tök ciki. Nos, ez egy reális félelem. Ha ezen nem tudod magad túltenni, akkor bele se vágj. De… Nem feltétlenül szükséges, hogy az arcod is megmutasd, bár ez egy elég általános elvárás, ám mégis vannak sokan, akik arc nélkül is bevállalják. Itt szükségesnek tartanám megjegyezni, hogy ha nincs munkád, és nincs bevételed, nem tudod biztosítani a saját magad és a családod megélhetését, akkor ez már nem önérzeti kérdés, hanem annál sokkal erősebb. Nem adhatod fel a jövődet, a cslaádod jövőjét azért, mert attól féksz, hogy mások mit gondolnak majd rólad. Az általános megítélés rossz okaként valóban lesznek majd olyanok, akik ezért megtagadnak téged, ám összességében ennél sokkal több előnyöd lesz általa. Lesznek rajongóid, akik imádni fognak, még akkor is ha a testvéred, a gyereked vagy a szüleid ezt másképp látják. Lesz mindig pénzed, mindenre lesz amit eddig nem engedhettél meg magadnak, és lesz annyi is, hogy a családodat tudod támogatni, ami által a korábbi rossz megitélés könnyedén jóra fordulhat.

Itt még egy plusz infó neked. Minden ilyen oldalon van egy szűrő, aminek a használatával egy kattintással kizárhatsz országokat, ily módon a környezeted nem is fog tudni róla, hogy ott vagy.

Félelem attól hogy mások mit gondolnak rólam. Nem kell ettől félned. Illetve félhetsz, de ez teljesen alaptalan, hisz a Te életedről van szó, a Te jövődről, és mint ilyen nem mérvadó, hogy mások mit gondolnak, úgy kell élned ahogy NEKED megfelelő, és úgy ahogy azt mások elvárják tőled.

naughtykiss-01

naughtykiss-01

naughtykiss az xhamsterlive.com oldalon: https://xhamsterlive.com/naughtykissés a Camsoda.com oldalon: https://www.camsoda.com/naughtykiss12  – láthatóan nagyon élvezi a “munkát

Szeretnéd tudni, hogy mennyi pénzt tudsz így megkeresni?

Erre nem lehet előre válaszolni. Vannak akik nagyon sokat keresnek, (napi 300$ – 1000$ ami havonta kb 3 – 10 millió forint) és vannak olyanok, akik csak heti 100$-t tudnak realizálni. Az, hogy neked mennyi lesz, elsősorban a Te saját varázsodtól függ, hogy milyen a legjelenés, az attitűd! A “szépség” is közrejátsziek ebben, hisz egy 20 éves gyönyörű hibátlan cicis baba, sokkal több embert érdekel, mint egy 60 éves nyugdíjas. A fiatal így többet kereshet, mint egy idősebb, de ez sem törvényszerű, hisz naponta látni olyan “néniket”, akik “lealázzák” a fiatalokat.

Az idősebbek viszonylagosan sikeresebbek mint a fiatalok, hisz fiatal sokkal több van, idősebb meg kevés, és pont ez fordítja át a lehetőségeket az idősebbek javára. Sokan szeretik az idősebbeket, ám mivel ők jóval kevesebben vannak, ezért relatív nagyobb bevételhez is jutnak.

Van még egy olyan opció, amivel a bevételt növelni lehet. Ez pedig az, hogy egyszerre egy időben több oldalon is jelen lehetsz. Ennek csupán techikai feltétele van, egy erősebb laptop már képes lehet arra, hogy akár több oldalon is fent lehess, persze ehhez kellenek kiegészítő elemek is, mint pl. webkamera, speciális szofverek, stb. Ám egy jó kezdéshez, elég ha csak egy oldalom vagy jelen, itt be tudod gyakorolni a megjobb szituációkat, mi az ami a legjobb, ami az ami a legtöbb bevételt csinálja, mi a legnépszerűbb, stb. Mire ezen túlvagy, és megszereztél egyfajta rutint, addigra lesz már elég pénzed arra, hogy a technikai paramétereket erősítsd, és még több bevételt tudj, csinálni.

Van még ezeken kívöl sok apróság, ami a sikeredhez szükséges, ám ezek nagy része már le van írva az oldalon, de ha mégsem, akkor kérdezz tólünk bátran, ha tudunk segítünk neked is.

Jó szórakozást mindenkinek.

UI. Nézd meg hogy mások hogy csinálják, vizsgéld meg neked mi lenne a leginkább megfelelő, és csináld azt.

Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?