A kormány tényleg engedi a családok kilakoltatását

A kormány tényleg engedi a családok kilakoltatását

A kormány tényleg engedi a családok kilakoltatását

Úgy tűnik, a kormány hiába nyilvánította 2018-at a Családok Évének, azok, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá, idén sem várhatnak sok segítséget és együttérzést a kormánypártok képviselőitől.

A “családbarát” kormány szavakban ugyan kiáll a rászoruló családok mellett, ám tettekben már sokkal kevésbé. Ezt jól mutatja az is, hogy az elmúlt években hogyan változott a kilakoltatások száma. Völner Pál igazságügyi államtitkár egy parlamenti kérdésre adott írásbeli válasza szerint míg 2012-ben 1020, 2013-ban pedig 1300 kilakoltatásra került sor, addig 2015-ben már 2335, 2016-ban pedig 3474 kilakoltatás történt. Ugyanakkor azoknak a köre, akiknek el kell hagyniuk az ingatlant, ahol addig laktak, jóval szélesebb, hiszen a legtöbben – felszólításra – önként távoznak. Völner tájékoztatása szerint 2013 és 2017 között mintegy 240 ezer ingatlan került árverésre meghirdetésre.

Sokan vannak most abban a helyzetben, hogy hajszál választja el őket attól hogy hajléktalanná váljanak, és ezzel együtt elveszítenek mindent, amit egy élet munkájával megszereztek. 

De van megoldás! Persze nem biztos hogy pont ezt kerested, ám mégis megoldhatja a helyzeted. Egy webkamerás szexshow, illetve az ezzel megkeresett pénz, talán még megmentheti a helyzetet, a vagyonodat, a lakásodat. Ezt értsd szó szerint, hisz ha belevágsz, akkor tulajdonképpen 2 hét után már a számládon lehet az az összeg, amiért az első 14 nap alatt “megdolgozol” szolid és mértéktartó kalkulációval is biztosan tudsz így keresni heti 100 dolcsit, ami havi ~100 ezer forintot jelent, ami talán elég a hitel törlesztésére. Ha elég jól beletanulsz, akkor akár havi 0.5 – 1 millió is lehet, vagy még ennél is több, minden rajtad múlik.
Ez csak egy minimál összeg, biztos vagyok benne hogy ez több is lehet, ám ahhoz meg kell tanulnod hogyan lehet több. Ez az a pont amiben segíteni tudunk neked. Ha úgy gondolod hogy nincs más kiút, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk neked a beindításban.

FONTOS! Még mielőtt azt gondolnád, hogy mi belőled akarunk meggazdagodni, elmondom hogy ez nem így van, bár gyanítom hogy ezt nem fogod elhinni, de nem baj, ez nem változtat a lényegen.
A kezdéshez nincs szükséged pénzbeli költségre, sőt még később sem, nem kérünk tőled ezért semmilyen anyagi ellenszolgáltatást! Amire szükséged van, az egy laptop, vagy bármilyen nem őskori számítógép, és internet. ezek használatát megtanítjuk neked. A jövedelmed a Te saját számládra fog eljutni, heti vagy kétheti rendszerességgel, amivel egyedül Te rendelkezel.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?