FIGYELEM!
Sajnos a COVID-19 világjárvány miatt ez a rendezvényünk elmaradt.  2021 tavaszán újra meghirdetjük.

2021 tavaszán elindult a Szexmodell képző tanfolyam!

Add le most a jelentkezésed!

2021 május körül elkezdődött a képzés. Még most is leadhatod a jelentkezésedet, így biztosítva magadnak a legjobb pozíciót a következő turnusra. A jelentkezési lapot itt a lap alján találod.

A Szexmodell képzésre bárki jelentkezhet, aki a feltételeknek megfelel. A képzésen egyszerre egy időben csak 1 személy vehet részt. A részvétli szándékot és a jelentkezést itt a weboldalon lehet elküldeni.

Miért jó modellnek lenni?

Egy Szexmodell életét általában véve nagy népszerűség veszi körül, ezzel együtt nagy az érdeklődés iránta, és nagyon sok rajongód lesz.
A másik fő ok, amiért neked érdemes ezt a lehetőséget választani, hogy nagyon sok pénzt kereshetsz ezzel, többet, mint azt valaha gondoltad volna.

Mije van egy szexmodellnek, ami másnak nincs?

Elsődlegesen elmondhatjuk hogy egy szexmodellnek nagyon sok képe, fotósorozata és videója van, amik által a rajongók vonzódnak hozzád, és istennőként imádnak, és követnek bármerre is jársz.
Ezeken felül van egy weboldalad, (vagy sok weboldalad) aminek a segítségével a meglévő képeket videókat közzé tudod tenni, és amit az érdeklődők megvásárolhatnak. Minél több, annál több a rajongód és annál nagyobb a bevételed.

Mi kell az induláshoz?

Először is kell sok média tartalom, (képek, videók, és nagyon sok szöveges tartalom, leírások, történetek.). Ha már van neked ilyen, akkor gyorsabb és egyszerűbb az indulás, mert ezekből elkészítjük neked a saját weboldalad. Ha ez már kész van, akkor kezdődik a valódi “munka

Mi a valódi munka?

Ahhoz hogy népszerű lehess, kellenek a képek és a videók, amiket el kell készíteni, meg kell csinálni. Ez a legnagyobb munka! A sikeres működéshez kell kb 50-100 fotósorozat, ami egyenként kb 50-100 képből áll, ami mind különböző, mind mást mutat és mindegyik csak fokozza irántad az érdeklődést. És persze még több videó is szükséges.
Amikor a képek és a videók készítése már folyamatban van, akkor szükséges a folyamatos jelenlétet felépíteni, és azt működtetni. Ez a tanfolyam egyik legfontosabb része, hisz amikor már egyedül csinálod, akkor azt tudnod kell jól csinálni.

Hogyan lehetsz sikeres ebben a szakmában?

Az első és legfontosabb, hogy meg kell hoznod egy döntést, hogy ezt akarod csinálni. E nélkül nem fog menni. Ha már belevágtál, nem fogsz tudni kiszállni.
Mielőtt meghozod a döntést, tisztáznod kell magaddal, hogy ha belevágsz, néhányan utálni fognak ezért, amit el kell viselned, hogy egy biztonságos jövőt építhess magadnak.
Ha már döntöttél, akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni, és tavasszal a válogatás alkalmával talán Te leszel a kiválasztott. A sikerhez szükséges minden tudást meg fogunk neked tanítani.

Miért nyújtunk többet, mint más hasonló munkalehetőség?

Egy hasonlattal élve, azt mondanám, hogy ha mercivel jársz, akkor az tök menő, megcsodálnak, irigykednek rád, stb. ám ha a merci gyár a tiéd, akkor mindenki felnéz rád.
A munka során kiválasztunk neked egy “művésznevet” ami ettől kezdve, Te magad leszel, ez lesz a márkaneved, a védjegyed, erről fognak a világon mindenhol megismerni. Lesz saját logód, saját márkajelzéses dolgaid, minden, vagy bármi, ami szerinted fontos lehet. Ez lesz a Te imázsod.
Nem utolsósorban, amit ezzel a munkával keresel, minden jövedelem a tiéd, nem kell megosztanod senkivel, nem kell leadnod, nem fogja senki számonkérni tőled!

Jelentkezési lap

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB

* A hiányosan és/vagy hibásan kitöltött adatlapokat nem kezeljük, azokra nem válaszolunk.

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?