2021 tavaszi- nyári nyitás kezdő modelleknek

Csak kezdő Modelleknek! Egy Nő (1) kezdő modellt keresünk, aki a kezdeti lépésektől, a profi szintig végig csinálja a programot, amit ajánlunk, és amit a mi támogatásunkkal sikeresen fog teljesíteni!

Az ajánlat elősorban kezdő modelleknek szól, vagyis olyan lányoknak, akik még nem vettek részt ilyen tevékenységben, de éreznek magukban kedvet hozzá.

 • Kezdő modelleknek szól az ajánlat, 18-20 éveseknek. Amit elvárunk: intelligencia, függetlenség, bőséges exhibicionizmus, tettvágy, technikai eszközök ismerete, (számítógép, mobil, perifériák) angol és/vagy német nyelv ismerete, így az alapszintűkommunikáció elvárt.
 • A munka: kamera előtt meztelenség, szexuális attitűd, fotózás, filmezés. A rólad készült felvételekből, felépítünk neked egy (vagy több) fizetős weboldalt, ami a világ minden pontján megjelenik, és az érdeklődők számára díjfizetés ellenében hozzáférést biztosít a képekhez, videókhoz, és minden tartalomhoz.
 • A kereset: Ez a lényeges pont, hisz amit létrehozol, az egy életen át fog neked pénzt termelni. A kamera előtt végzett “munka” díjazása a betanulás után, kb. 2000$ ami lehet kevesebb, és lehet több is, csak rajtad múlik.

A weboldalad által termelt jövedelem az, ami igazán nagy bevételt jelenthet, ám ez függ az időtényezőtől is. Kezdetben szinte alig, jövedelmez, de ahogy egyre ismertebbé válik a nagyközönség előtt, ezzel arányosan, emelkedik a bevétel is.
Fontos! Ez csak kalkuláció, a valódi eredmény tőled függ, az adottságaidtól, és a képességeidtől.

Minden más információ személyes megbeszélés részét képezi. Ha érdekesnek tartod a lehetőséget, amit kezdő modelleknek biztosítunk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. A költségek és jövedelmek tekintetében olvasd el az erre vonatkozó iránymutatót!

Jelentkezz most, mert lehet hogy Te leszel a következő kiválasztott.

(A leadott jelentkezés nem kötelez semmire, ám ezzel biztosíthatod magadnak a lehetőséget a kiválasztásra. Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, ha szeretnél kiemelkedni a hétköznapok sodrából.)

Kinek ajánlott ez a lehetőség?

 • Ha Te exhibicionista vagy
 • Ha Te szereted magad megmutatni
 • Ha szeretnél sok pénzt keresni
 • Ha szeretnéd a családodat támogatni
 • Ha biztos jövőt akarsz magadnak
 • Ha szeretnéd az országot elhagyni
 • Ha szeretnél más országban élni

FONTOS!

Csak 1 Nő (egy) modellt keresünk. A bemutatkozás, és a képek alapján fogjuk kiválasztani azt az egy személyt, aki a kezdő modelleknek szóló startprogramon részt vehet. Sikeres zárás után fogunk új jelentkezőt kiválasztani az új, és a már meglévő jelentkezők közül.

 • A munkavégzés helye Bécsben, egy erre a célra kialakított lakásban történik. A sikeres lezárás után lehetőséged van véglegesen is letelepedni, állandó lakcímmel, és saját vállalkozással.

 

 • A jövedelem nem mástól függ, nem általunk kapod meg a juttatást, mert az a Te saját számládra érkezik meg, amive Te magad gazdálkodsz.

 

 • Az együttműködés, és a képzés, tisztán és etikusan történik, bármi olyan viselkedés, ami ennek ellentmond, a képzés végét jelenti, és megszakítjuk a kapcsoltot.

 

 • A munka egy hosszú távú közös tevékenység, ezért annak minden része egy közös cél felé mutat, egymást kiegészítve egymást segítve könnyen tudunk jó eredményeket elérni, és éppen ezért nem megengedett egymás lehúzása.

 

 • Bármilyen kérdés esetén minket kérdezz, mert ez a koncepció másoknál nem működik, ezért információt sem tudnak adni erről.

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.
Csak felsorolás jelleggel írd le azokat, amik jellemzőek rád.

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB

Olvasd el a régebbi cikkeinket is!

Alison Angel tizennyolc évesen kezdte a modell szakmát

Tizennyolc éves volt Alison, amikor belecsöppent ebbe az üzletágba, és mindössze négy évig volt aktív, ma mégis az egyik legnépszerűbb modell a felnőtt szórakoztatóiparban. ⋆ Szex Modell

Diana többet keres egy nap, mint te egy hónap alatt

Diana munkahelyen dolgozik, ám nem ez a fő megélhetési forrása. Diana webkamera modell. és ebben nagyon ügyes. Már nagyjából 2 éve végzi ezt a munkát, és mára már napi szinten 500-1000$ a keresete.

A Kovid-19 járvány okozta még rosszabb helyzet

Ha nem vagy hajlandó beoltatni magad, akkor elveszíted a munkádat, és ezzel együtt a megélhetésedet is. Az általunk felvázolt lehetőség kiutat jelent a válságos helyzetből.

A Modell Szakma nem pornó

A Modell Szakma nem pornó Tévhit, hogy ez is pornó, mint minden, amit a férfiaknak készítenek. A legtöbben azt gondolják, hogy hogy egy modell, aki megmutatja magát, az mindenre kapható, még arra is, hogy pornó művekben szerepeljen. Ez egyszerűen nem igaz. Az Akt A modell szakma, arról szól, hogy megmutasd a c. Ez lehet a divat területe is, de ha […]

Mi a legnagyobb nehézség, amivel szembe kell nézni?

Mi a legnagyobb nehézség, amivel szembe kell nézni? A legnagyobb nehézséget ebben az üzletágban a jövedelmezőség miatt van. Ez így elsőre furán hangzik, de elmagyarázzuk. Ez az üzletág, hatalmas anyagi potenciált rejt magában, ami azt jelenti, hogy bárki, aki ebből részesedni akar, az fog is. Nagyon sok pénzről van szó. Ebben az üzletágban, – néhány kivételtől eltekintve, – legfőképp csak […]

Modell akarok lenni, a szex szakmában, mit kell tennem?

Modell akarok lenni, a szex szakmában, mit kell tennem? ⋆ Szex Modell – a legelső lépés hogy választasz magadnak egy jól hangzó nevet, ez lesz a márkaneved A név legyen olyan, ami a világon mindenhol egyértelmű, könnyen megjegyezhető, nem túl hosszú, és utal arra hogy nő vagy, és modell.

A magyar szex modellek a világ élmezőnyében

A magyar szex modellek a világ élmezőnyében ⋆ Szex Modell – És ez csak a lista azon része, akik már felkerültek ide, biztosan van még többszáz, vagy akár ezer olyan modell, aki még nem jutott be erre az oldalra. Akik itt fent vannak, azok már számítanak.

Nem téged keresünk! Ne is nézd meg miket irkálunk!

Nem téged keresünk! Ne is nézd meg miket irkálunk! ⋆ Szex Modell – Azok a lányok, nők kicsik és nagyik, akikben elég exhibicionizmus van, akik szeretnék magukat a világ előtt megmutatni, és akik azt élvezik is, tudják, hogy mit akarnak, legalábbis van valamiféle elképzelésük arról hogy mire vágynak.

Milyen lehetőséged van ha modell akarsz lenni

Milyen lehetőséged van ha modell akarsz lenni ⋆ Szex Modell – Mi vagyunk a garancia arra, hogy ha Te modell akarsz lenni, akkor az leszel. Minden alapvető dolgot oda teszünk neked, ami a siker felé visz.

Bizalom vagy bizalmatlanság?

Bizalom vagy bizalmatlanság? ⋆ Szex Modell Blog – Ha nem bízol meg egy idegen szavában, azt jól teszed. Ám ha van információd, akkor elegendő értelem hiányában dönthetsz úgy hogy az neked nem megfelelő, de aki okos, az meglátja a lényegét, és ez alapján tud dönteni.

Ne csak eladd a képeidet! Legyen tiéd az értéke is

Ne csak eladd a képeidet! Legyen tiéd az értéke is Munkát keresel, de nem találsz, ezért kényszer hatása alatt, eladod saját magad. Nincs ezzel baj, de meg kell tudnod, hogy lehet másképp is. Az álláskeresés során találkoztál már olyan hirdetésekkel, ami jól hangzó, és ígéretes megoldást jelent, az anyagi problémákra. Akár többszázezer forintot is kereshetsz, egy fotózás alkalmával, ami pillanatnyilag […]

Mik az előnyei, és a hátrányai

Mik az előnyei, és a hátrányai ⋆ Szex Modell Információk ⋆ Ezt tekintsd munkában, mivel hogy az is, ez fogja neked és a családodnak biztosítani a következő évtizedekben a megélhetést, és az anyagi jólétet. A világ minden tájáról lesznek rajongóid. A világ minden tájáról lesznek barátaid.

© 2023 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?